![]() |
benden ziyade sinan engin ve yıldırım demirören bile hala beşiktaşlı olurlardı buna eminim |
. . . . . . . . |
Olurum |
aklımda bi tek sen fikrimde bi tek sen ne fark eder kartalım sen hergün yenilsen uğrunda her şeyden vazgeçmişken nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞIM senden olurum tabi de |
Sevinmek İçin Sevmedik |
Siyah saçlarım beyaz tellerle dolsa, Hayatım tribünlerde solsa, Eğer Ölüme sevep Kartal Aşkıysa, Razıyım mezarım inönü de olsa... |
Alıntı:
|
karanlığı her daim ardına alanlar, bembeyaz bir yolda yürüyenler gerçek ve daim beşiktaşlı olanlardır!!! |
bu da sorumu yaa :D:D SEVINMEK ICIN SEVMEDIK :D:D |
bu soruyu görmemiş duymamış olayım sevinmek için sevmedik |
Sevinmek için SEVMEDİK...! |
soru mu şimdi bu tabii ki sevinmek için sevmedik bizler.... |
Tek bir cümleyle yanıt vereyim SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK |
Sevinmek için Sevmedik !!! |
Sevinmek İçin Sevmedik.. |
tabiki bırakmam beşiktaşı |
sevinmek için sevmedik sözünü boşunamı diyoruz allah korusun amatör kümeye düşse yine kartal inadına BEŞİKTAŞ |
bağırırım, çağırırım ,kızarım ,küfür ederim ,eleştiririm her şeyi yaparım niçin sevdiğim için. |
ne olursa olsun hep yenilse bile ölümüne BEŞİKTAŞ |
doğduk beşiktaşlıı...ölürüz beşiktaşlıı....bi ömür yenilsek bu gönül gene beşiktaşlıı.... |
Beşiktaşlı doğmusuz bırakında öyle ölelim |
soru hatalı bence ölümüne beşiktaşş |
YENSEDE YENİLSE DE KALBİM HEP SENDE BEŞİKTAŞIM |
isterse amatöre düşsün:D ölümüne beşiktaşlıyım Sevinmek için sevmedik:) |
ölümüne beşiktaşşşşşşş alayına isyan bu soruyu sorman yanlışşş |
Forever Beşiktaş |
evet her zaman her yerde beşiktaş bizler gerçek taraftarız |
Alıntı:
|
Alıntı:
AYNEN KARDEŞİM .. BİZE KÜFÜR GELİR BU SORULAR.. CEVAPIDA SANA TOKAT." hayır / aslaa!!" |
isterse 10cu lige düssün genede besiktasliyiz be kardesim varmi ötesi |
NasıL geLdik birgün öyLe gideceğiz, BeşiktaşLı doğduk BeşiktaşLı öLeceğiz. . . |
biz her zmn heryerde BEŞİKTAS mızın yanında ve herzzmn ilk askımz olmstr o bizim ;) |
bu nasıl bir soru amatör kümeye de düşse ölene kadar BEŞİKTALIYIZ |
SEVDIM SENI BIR KERE BASKASINI SEVEMEM DELI DIYORLAR BANA DESINLER DEGISEMEM;iste o kadarrrrrrr |
Bu soru Benim için çok saçma ;) Kötü gün Bugünse Herzaman Beşiktaşlı olmaya Devam ediceğim... Sİyah ulan bildiğin siyah zindan gibi... |
yensede yenilsede biz takımımızı satacak kadar düşmedik benim hayatım siyah beyaz ben beşiktaş aşkıyla büyüdüm beşiktaş içinde ölürüm |
beşiktaş sevgim asla bitmez ama şu da var fenerbahçeli bir aileden geliyorum ben çocukken beşiktaş en parlak dönemini yaşıyordu ve çok seviliyordu bu yüzdeb beşiktaşı seçtim maalesef çokk kötü bir dönemden geçiyoruz ve çocuklar ya fbli ya gsli oluyor |
BU SEVDA BİTMEZ |
iyi günde yanında olsaydık basarılarından dolayı tutuyo olsaydık BEŞİKTAŞ'lı olmazdık yensede yenilsede seviyoruz :) |
yensede yenilsede gönlümün bir numarası bjk |
Türkiye`de Saat: 02:52 . |