![]() |
gelecek sezondan beklentileriniz nelerdir arkadaşlar yeni transferlerle güçlendiğimizi düşünüyorum sizde yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim |
Kimse, başımızı öne eğecek hal ve tavırlarda bulunmasın. Sonuç olarak ise, en kötü üçüncüyüz. Türk oyunculardan daha fazla katkı bekliyorum. |
hakemlere rağmen şampiyon olacaz... |
bu senede şampiyon olacağımıza inanmak istiyorum :( |
herkesin beklentisi gbi şampiyon oluruz inş:D |
lig şampiyonluğu ve uefa kupasında final yoksa eziklerin dilinden kurtulmamız mümkün değil :( |
şampion olacaz tabi bu sezon fenere dersini galatasaray verdi önümüzdeki sezon biz dha gusel bi ders vercez tabi hakemler bu sezonki giib olmasa daha iyi olur |
beklentim hiç bir zaman değişmeyecek şampiyon oluruz inşallah:):):) |
valla yönetim ve başkan yeterince soğuttu beni hiçbir beklentim yok şıkkı olmadığı için 3. 4. oluruz dedim . :S |
şampiyon oluruz dedim.en azından umut ediyorum... |
bende umut etmek ısıtoyrum ama sızler kadar cıkmıo tum yabancıları defansa doldurduk kalıtelı turk oyuncu almamıs lasım orta saha ve forvete onlarda yok malesef gene husran yasıcaz gıbı gelıo ama ınsallah ben yanılırım sızler haklı cıkarsınız sampıyon olurs |
belki bi kes daha hayal kırıklığı olucak ama inanıyoruz en azından bunu yapabilioruz şampiyon olucaz inş.. |
Şampiyon olucaz arkadaslar bu sene ... İnanıyorum |
şerefli ikincilik en iyi sonuç olur |
üzgünüm ama bu senede birşey olmaz..! umutlanıp hayal etmesi güzelmi? güzel tabi.umutta edicez ama... gs bayraklarını görüyorum zoruma gidiyor:( canım acıyor.. şamp.olduğumuz dönemlerde otobüsteyken falan kaç bayrağımız asılmış diye sayardım falan, gururlanırdım,çocukken bile.. keşke o duyguları yine yaşasakta heryer siyah beyaz olsa:( |
Türkiye`de Saat: 22:50 . |