![]() |
Mustafa Denizli Beşiktaş'ı Şampiyon Yapar mı? Evet arkadaslar Bu yıl Mustafa Denizli yönetiminden bir şampiyonluk bekliyormusunuz? |
Hazır yoğurulmuş hamur var elinde yapsın artık bu kadro yeterli diyor ve iddalı görecez bakalım benim inancım var |
ben inanıyorum inşallah, bizimde destğimizle özlenen şampiyonluğu yakalacağımızı düşünüyorum.. |
bu sene özlenen şampiyonluk gelmesse kimsenin inancı kalmazzz |
inşallah şampiyon olucaz... ertuğrul sağlam geldiğindede böyle demiştim:( |
mustafa denizli değil takım şampiyon yapacak bizi bence |
ertuğrul varken hiç bir umudum yoktu işin gerçeği mustafa denizli geldikten sonra bu kadroyla şampiyonluk inancım çok yüksek mustafa denizliyi sevdiğimden falanda değil ayrıca bu inancım |
Mustafa Denizli'nin futbol bilgisine dayanarak söylüyorum ki Bu yıl biraz daha fazla inancım geçmiş yıllara göre Hadi bakalım,Bekleyip görecegiz |
BJK şampiyon olur.. |
inanıyorum başaracağız |
inanıyorm dnzli yapcak inş. |
şampiyon olmaktan başka altarnatif seçemeyeceğimize göre EVET |
tabiki ewet olcak denizliye güven sonsuz |
Yapması gerekir, yapacağına da inanıyorum... |
beşiktaştan bu sene sampiyonluk bekliyorum ama bunu denizli sayesinde değil diğer takımların kötü olduğundan dolayı beşiktaşta okadar iyi değil buda gercek |
inşallah şampiyon olucaz bu sene :) |
fazla inanmıyorum ama inanmak zorundayım inş. başaracaklar bu sene bu sene şampiyon görelim sizi ölmeden mezera koymayyın bizi korkutmaz bizi musalla taşı ölümüne seviyoruz biz BEŞİKTAŞI |
şampiyon olabilir,inanıyorum |
tek hayır diyen benim :) |
bu futbolla EWET |
evet şampiyon olucaz:):):) |
şampiyon oluruz ama denizlinin sayesinde deqil bence |
ben şampiyon olacağımıza inanıyorum mustafa hocamız tecrübeli ve süper lig takımları konusunda bilgili |
birbirinden kaliteli oyuncularımız var inş bu sene şampiyon beşikaş olucak inancımız onlarla.. |
şampiyon olucaz bu sene uçucaz göklere koyacaz cimboma fenere |
bence şampiyon yapar çok iyi bir teknik adam |
allah izin verirse busene futbolcularımızla ve teknik adamımızla sampiyon olacagız üstelik futbolcular çok istekli |
valla ne yalan söliyim arkadaşlar bu denizliyle iş yürümez çünkü kadroyu iyi kullanamıyor beşiktaşın istatistik yapısını daha çözememiş bi teknik adam umudumuz tabiki var ama ben bu sene denizli yapamaz diyorum... |
olcaz Allah'ın izniyle :) 26. hafta kehaneti tutcak gibi sivasıda yener alırız liderligi sonrası malum.. :) |
Bencede M.Denizli Şampiyon yapar bizi |
Evet... |
inanmayan gölge etmesin.. |
Türkiye`de Saat: 06:04 . |