![]() |
''Anket'' Bakmadan geçme! Sizce delgado bizim aradığımız ve istediğimiz 10 numara mı? |
asla degil.böyle mücadeleden yoksun,boyuna top kaptiran adam birak besiktasin 10numarasi olmayi siradan bir futbolcusu bile olamaz.3sezondur bizde oynuyor ama hala ayni,bazen saman alevi gibi yanip sönüyor.yani istikrar denen birsey yok.hani 90dakika birsey yapmaz ama bir hareket yapar yagol atar yada asist yapar takima maci kazandirir,bu bile yok.ozaman ben bu adami daha nasil destekleyim.yeter artik ya.cogu arkadas delgadoyu yere göge sigdiramiyor,yeteneklerinden bahsediyolar,ya hangi yetenek ya.3sezondur neyapti.birkac mac disinda hicbirsey vermedi bize.ben sahsen devre arasinda hemen gönderilip adam gibi birinin alinmasindan yanayim.delgado kalirsada sampiyon olabiliriz ben aksini idaa etmiyorum,ama delgado bize birsey veremedi bundan sonrada veremeyecek.verseydi simdiye kadar verirdi. |
Beklentilerimizin altında bir oyuncu |
Maalesef değil... |
delgado 10 numara mı ? |
bekledğimzi göremedk =/ |
10 numarayı sergenden başka kimseye yakıştıramadım bu zamana kadar şimdi de yakıştırmıyorum |
baseldeki delgado olsa evet derdim |
Bu sezonki performansına baktığımızda hayır bence |
maalesef değil .... |
vasatın altında sıradan bi futbolcu |
Alıntı:
|
asla!!! haketmiyo............ |
hiç sanmıyorum |
Bence delgadooo iyi bi oyuncu oyunu kuran topu ayağında saklayan kaliteli bi futbol sergileyen bi oyuncu herkesin bazı maçlarda hataları olabilir nedemiş orhan baba hatasız kul olmaz :D herşeyiyle 10 numara bi oyuncu ama beşiktaşımızın 10 numarasını kaldırabilirmi o yönden biraz şüpheliyim... teşekkürler anket için güseldi ;) |
Arkadaşlar,ben bu ankete evet ya da hayır diyemiyorum.Çünkü Delgado ,bizim anladığımız anlamda "10 numara" değil..o dikine ve çabuk oynamayı seven,topla çok başarılı hareketler yapabilen,yetenekli bir hücuma dönük orta saha oyuncusu..Yani onu Ankaraspordaki Özer in yada kendisinin Basel de oynadığı pozisyonda oynatırsanız verim alırsınız..Ama asla Beşiktaş gibi bir takımın ,tum oyun kurgusunu o'nun üzerine kuramazsınız..Çünkü o pozisyon; aynı basketboldaki "point guard" lar gibi bazı mental farklılıklar gerektirmektedir...Bu tip farklı özellikler ,Sergen,Ünal,Oğuz gibi oyuncularda vardı..Zaten artık futbolda "oyun kurucu" dan çok "oyun kuran takım" gerçeği yer bulmaktadır..İşte "oyunu kurabilen" bir takım yarattığınızda mevcut özellikleri ile Delgado da çok iyi işler yapacaktır.. |
Kesinlikle hayır. |
iLk zamanlarda evet diyordum fakar performansı çok düştü , onun için hayır |
keşke olabilseydi ama imkansız |
Tabiki hayır Hatta bırakın 10 numarayı satılmasını istediğim bir oyuncu Formayı haketmiyor.. |
artık istenileni verdiğine inanmıyorum malesef.. |
delgado 10 numaramiki 10 numara diyelim.. |
Alıntı:
|
Delgado,Basel' de o pozisyonda oynamıyordu...Bu muhabbet artık gerçekten sıktı....ne 10 numarası..10 numara hangi pozisyondur...peki 5 numara hangi pozisyondur..:D..22 numara giyen kaleci duran toplarda kafaya mı çıkar..10 numara Pele ile başladı..peki Pele hangi pozisyonda oynuyordu..Arjantin 'in unutulmaz playmaker i Ardiles 1 numara giyiyordu,hatta oynadığı Totenham takımında bile 1 numara giymekte idi..ne yani kaleye de mi geçmesi gerekiyordu...:D:D kusura bakmayın ama bu Delgado tartışmaları artık geyik muhabbetine döndü.. |
| Türkiye`de Saat: 22:27 . |