![]() |
Alıntı:
|
batuhan nihat ikilisi harika olur ama bence holosko klasik 4 4 2 nin sağ kanadı olmaz bu sistemde kanat adamının orta saha özellikli olması şart hamit gibi tello gibi |
Isabet oldu .. bobo giderse bir de yabanci koontenjani acilir .. iyi valla .. ferrari'yi alalim .. :D:D: |
Çokta gerekli bi transfer değildi, ama Nihat geldi diye de üzülecek değilim, o bizim evladımız, eskisi kadar kuvvetli olmasa da iyi bir oyuncu, golcü...Holo bazen kontenjana takılabilir yerine Nihat oynayabilir mesela, ama ikisinin aynı anda sahada olacağını düşünmüyorum...Kulübemizde skora etki eden oyuncularımız da çoğalır böylece, rakipler de korkudan ne yapar bilemem... |
nihat sağ açık olarak da oynayabilir |
valla başarılı olmasını çok istiyorum ama olabileceğini düşünmüyorum nedense.. fakat umarım yanılırım nihatta bana bu mesajı kapak eder razıyım. |
bobo gidip yerine çok dahai iyi bir yıldız gelmeli birde.zapo yerine defans bir yabancı lütfen yönetim uyumaa |
Nihat Formunun Zirvesinde , Bence Aradığımız Santrafor. |
iyi bir nihat beşiktaşa çok faydalı olacağını düşünüyorum |
arkadaşlar nihat bizim aradığımız bi forvet değil sakatlıkdan yeni cıktı bizde hiç bişey yapamaz biz gene saçımızı başımızı yolarız |
Türkiye`de Saat: 14:18 . |