![]() |
Sizce Forvet Hattımız Nasıl Olmalıdır? Holosko,sağ kanatta olduğu için değerlendirilmeye alınmamıştır. Bekliyorum arkadaşlar:) (Moderatörlerimiz bu konuyu ankete dökerlerse sevinirim.) a) Nihat-Bobo b) Bobo-Nobre c) Batuhan-Nihat d) Nihat-Nobre |
Nihat - Nobre yada Nihat - Batuhan iyi olur. |
batuhan nihat (holosko) bizde o yönde alternatif çok hava hakimişyeti olan batuhan ile nobre tamamlayıcı olarak nihat-holosko-bobo var. |
arkadaşlar heyecanınızı anlıyorum ama bunları konuşmak için çok erken daha..Transfer sezonu dewam ettikçe,gelebilecek oyuncular olduğu gibi gidecek oyuncularda olacaktır..Kadro şuan şişkin..Kadronun bu sayılarda kalması mümkün değil..azıcık sabredelim belki mutu gelir :D bobo gider nerden biliyoruz?bilmiyoruz..onun için sezon başı değerlendirmek daha doğru bir yaklaşım olur.. |
a şıkkı:D |
anket acılmıstır ;) |
Sırtı dönük oynayabilen Nobre'nin yanına Nihat'ı koyarsa benim kanatimce daha iyi olur |
Nihat-Nobre Holoskoya yazık oluyo sağ kanatta... |
Alıntı:
Dorğu söylüyorsun abi.Ama insan duramıyor işte.:)Böyle forvetler varken! |
4-4-2 oynamıcaz büyük ihtimalle ama oynarsak nihat-bobo veya batu tercihim olur |
Alıntı:
|
bnce en yararlı ikili nobre nihat olur |
Konu Beşiktaş Anketleri Bölümüne Taşınmıştır.. |
Alıntı:
nihat - nobre |
bobo gidici.... bence batu nihat olmalı... |
2 forvetle oynamayacağız.kadro bana göre şöyle olacak. rüştü ekrem dağ---i.toraman---sivok---i.köybaşı ernst fink---------------tello holosko-------------------------nihat bobo bu en ideali bence |
4-4-2'ye dönmez bence hoca, 4-3-3'e aynen devam eder...Bu 3'lü de Nobre-Holo-Nihat'tan oluşur herhal...Bobo kontenjana takılır... |
nihat bobo :D:D |
nobre-nihat daha uygun |
nihat batuuu |
Nihat - Nobre yada Nihat - Bobo yada 3 ü :D |
nihat-bobo güzel |
şu anki forvetlerde bobo zor yer bulur satılması en iyisi tabi bu durumda batu kesin bizde kalmalı kiraya falan asla verilmemeli iyi bir nobre kesin olmalı diyorum sağında ve solunda da holosko ve nihat oynar en idealide budur diye düşünüyorum |
nihat-boba daha iyi bence |
Türkiye`de Saat: 09:40 . |