![]() |
(Anket) Devler Liginde Ne Yaparız ? Şampiyonlar Ligi'nde 2009/10 sezonu grup kuraları İsviçre'nin Nyon kentinde çekildi ve temsilcimiz Beşiktaş, B Grubu'nda İngiltere'nin Manchester United, Rusya'nın CSKA Moskova ve Almanya'nın Wolfsburg takımlarıyla eşleşti. Sizce Siyah Beyazlılar, Şampiyonlar Ligi B Grubu'nu kaçıncı sırada tamamlar? http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm694591.jpg
Bu Bir Genel Futbol Anketidir.. Yorumlarınızı Yapabilirsiniz ~ |
Bu grupta 3. olmamız bizim için başarıdır.. Ama yinede ben bu gruptan çıkacağımza inanıorum.. Yada inanmak istiyorum ... |
3. olursak iyidir...geçen hafta oynadığımız maçtan sonra benim pek ümidim yok... sakatlar iyileşince ya da şu gelmeyen transfer gelince görecez neler değişecek... bakalım neler olacak görecez... |
UEFA,garanti.Çünkü,gerekli puanları İnönü'de çıkarırız.Gruptan çıkar mıyız? Onu yapılacak transfer belirleyecek. |
4.torbadan Wolfsburg çıkması çok büyük şanssızlık,umarım Uefaya gideriz |
Alıntı:
|
4. torbadan wolsfburg yerine herhangibi takım çıksaydı 2.liğe tm kalbmle inanırdım..3. oluruz dedim ama wolsfburg'n avrupa kupalarına katılmamış polmasıda ümitlendirior beni..yani onları geçip 2. olbrzde..ama moskow bırakmayacaktır bunuda unutmamak lazım..3 takım arasında çok byk çekişme olcak yılmayan isteyen kazancak bnce..manu her ihtimalde kesin favorim 1.ler:D |
4. olacağımızı düşünüyorum |
4. oluruzz |
3. oluruz. |
hedefiniz gruptan çıkmaksa böyle dengeli bir grup her zman idealdir, dolayısıyla wolfsburg'un gemesi de bir avantajdır bu bağlamda ama 3.'lük hedefine sahipseniz 4. kategoriden gelen takım şanssızlık...benim tahminim bu grupta m. united ve wolfsburg'un ardından 3. olacağımız yönünde... |
şu anki duruma bakıldıgında iyi bir kura değil gibi gleiyor fakat ileriki haftalarda futbolumuz iyi bir netice vereceğinden ki iyimserim bu konuda gurptan çıkabilecek güce sahibiz .. yeterki taraftar olarak inanalım !!! ama su zamanda bana sorarsan 4. oluruz , ilk maç manu ile oynarsak gruptan cıkarız diorum |
takım toparlanırsa 2 ya da 3 olabılır,boyle devam ederse dırek 4... |
en fazla 3. oluruz o da inönüdeki maçlara baglı takımın hali ortada zaten... |
Çok iyi Kura çektiğimizi düşünüyorum.4.torbadan düşe düşe Wolsburg düştü ama o kadar zorlayacağına inanmıyorum bizi.. Ben 2. olacağımıza inaniyorum bu Mancesther hariç 2 takımıda kendi sahamızda yeneriz deplasmandada 2 puan aldıkmı çıkarız gruptan.. |
Erhan, tabata,nobre, ferrari, fink, İ.kaş ile 1. oluruz bence |
tabatayıda aldık ya kesin 1. oluruz.hatta kupayı bile alırız :( |
3.oluruz en kötü ihtimalle |
Bence en iyi ihtimal 3. oluruz... |
valla ben cikacagimiza inaniyorum |
bence rakipleri okadar büyütmeye gerek yok bana göre o günkü futbolcularin formu cok önemli hepsi takim haline formda olurlarsa inönüde hepsini yenecek gücümüz var deplasmanlarda manu haric ikisindende beraberlik cikarabiliriz ben inaniyorum 2 oluruz insallah ama top yuvarlak belli de olmaz:) |
bu kadroyla 4 sansa mansa 3 olur belki |
bence bu grupTan m.u ile biRliqte çıkıcaz 2 oLmammz için bi engeL youq |
3.lük kesin ama 2.liğe birşey diyemem..iç maçlarda 7 puan şart.. |
en kötü 3. oluruz insallah.. |
hiçbişey yapamayız !!! |
3.lük büyük başarıdır, 2.liği çok zor görüyorum...Bu mevcut kadro ve hocaylan bu kadar işte... |
Golcüü yok bizde golcüüüü. Gaziantep maçıda berabere bitti. Sezon başında dedim golcü adam almazsak daha çoookkk beraberlik görürüz.... Bu gruptan çıkamayız bence... |
3. oluruz.. |
0 puan çeker 4ncü oluruz. |
tabata işne inanmak istemiyorum belki şakadır ama zorda olsa 2incilik belki diyom... |
Anket'imiz Devam Etmektedir. |
bn gruptan çıkacagmza inanıyorm |
ilk maçı manu ile oynarsak gruptan çıkarız demiştim , iddam devam ediyor 3. olur gruptan çıkarız en azından uefada devam ederiz :) |
benCe 3. oLuruuz.. |
Türkiye`de Saat: 15:55 . |