![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cevap tabikide belli bu dönemde böyle insanlar çok var onlardan biri oynanmış ee doğal olarakda insanlar kendi içinden gelen bu tür insanlara sempati ile yaklaştığından izlenme rekoru oluyor | ||
| | |
| | #2 | |||
| ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Senin bu sözün 5 milyondan fazla insana hakarettir sanırım farkında değilsin | |||
| | |
| | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı: Ben anlatmak istedğimi sana anlatamadım Sen aynen devam et Hatta benim düşüncelerimi öğrenmek istiyorsan onur(kartalım_) kardeşimin yazısını oku yeter | ||
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir kere ben böyle insanlardan çok var dedim o yok kızlar demiş falan filan kendisini haklı göstermek için işin içine söylemediğim her şeyi katmış.Senin düşüncelerini öğrenmekde beni hiç alakadar etmiyor.Bu mantıkla düşünen birisinin düşüncelerini beğenecek değilim ya.Ama sen benim düşüncelerimi çok merak ediyorsun galiba...devam et... | ||
| | |
| | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ben filmi beğendim ve gidenlerin büyük bir kısmı Laf olsun diye konuşan kimse umrumda değil Beğenmediysen gitmezsin Gitmeyenlerinde konuşmaya hakkı yok İyi günler | |||
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir kere böyle filmlere ömrümün yettiği kadarıyla gitmedim gitmeyeceğim de fragmanları zaten televizyonlarda gösteriliyo herkes özgürdür o yüzden istediğim her konuda özgürce konuşabilirim asıl senin böyle demene hakkın yok filmi beğendiysen de banane beğenebilirsin ben beğenmiyorum zararlı olduğunu düşünüyorum o zaman sanane!! | ||
| | |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben de bu tür film izleyenlerle tartışamam kusura bakma.... | ||
| | |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
..Kaldıki arkadaşın da dediği gibi 5 milyon kişi izliyor bu filmi, gidenler de kendisine benzediği için mi gidiyor sanki...Bu gidenlerin yarısı da kızdır, Recep'e benzedikleri için mi gidiyorlar.. ..Her gün abuk sabuk haberler çıkıyor tv'lerde, ölüm haberleri geliyor, savaşlar oluyor Dünya'da, Şahan çıkmış 1.5-2 saatlik sadece amacı insanları güldürmek olan bir film yapmış, 1.5-2 saat bunları unutun demiş ve filmden çıkanlarda başından sonuna kadar gülmüş, ohh bea adam gibi güldük demiş sonunda(Burda genelleme yapıyorum, yapmak da zorundayım, çünkü 1 kişi beğenmemişse bu filmi 100 0 kişi beğenmiş)...Daha ne olsunki yaf.. .. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |