![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
çocukda böyle işte...biz bu kafada böyleysek çocuk napmasın..ayrıca ne çocuklar gördümki izledikleri filmler-aslında onlar için uygunsuz olması-ama onların ballandıra ballandıra anlattıklarını...siz çocuğunuzun yanında o tür filmleri izliyorsanız çocuğada sadece film olduğunu anlatmaya çalışıyorsanız bunun ne anlamı kalırki... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anlayan anladı sanırım ![]()
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | toplumsal mesele oldu mubarek he ![]() ya fılme + 13 yas sınırı koyulmadı mı 13 yasındakı kısıde artık orta okula gıdıo cocuklugumu kalmıs onun yanlısı dogruyu ayırıcak yasda nerdeyse 1 yıl sonra ergenlık yahu daha ne..1 hafta tekrar eder sonra unutur hayatını recebe göre duzenlıcek degıl ya
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ablacım hiç görmedinmi 60 yaşındaki bir adamın recep ivedik gibi olduğunu.Söylermisin o adam doğruyu yanlışı ayırt edebilecek özellikte değilmi? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sonunda beni anlayan biri çıktı heralde ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | imzaa... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oda onun sorunu be abı yapcak bısey yok ızledıgı bı fılmdekı bı karakter hayatının idolü olmussa yok artık demekten baska bı sey dıyemem
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | izlediği yanlızca tek karaktermi?ne çok recep ivedikler geçti hey gidi heyy...sihirli annem dizileri bile çocukta olumsuz etki bırakır daha 7 yaşındaki bir çocuk soyut anlayışa geçmemiştir.Ama bunları bilmeyen ebeveynler çocuk televizyon izlerken mutfakta yemek yapıyo.Napalım sonrada 'bizim çocuk nie böyle' ...ilerde anlarsın... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | ben küçükken uzaylılar filmini seyretmiştiim ortaokula kadar uzaylı gibi yaşadım ![]() sonra terminatörü ve baba filmini izledim okulda mafyalaştım kelebek (bıçak) taşıdım ona buna soktum ![]() liseye geçince temel içgüdü filmini lzledim sapık oldum kıslara sarkıntılıga başladım , nevini hiç unutmam az kahrımı çekmedi kıs ![]() sonra askere giderken titanik filmini izledim duyugusal tarafımı keşfettim sevmesini o filmde ögrendim ![]() ![]() askerden sonra ise er raynı kurtamayı izledim önüme geleni kurtarmaya çalıştım ![]() sonracıma hımmm şeyi izledim kurtlar vadisini o zaman dedim aga sen boş yaşıyosun ![]() ![]() ![]() derken sıkıldım artık sinemaya girdim vakit geçsin diye aneeee oda ne ! recep ivedik ![]() çıktım dışarı film bitince onun donunu indirdim, yardım isteyene çelme taktım , dürüst biri olmaya karar verdim ![]() ![]() eee hayat insana ne getirir bilinmez önümüzdeki vizyona bakalım hangi karaktere bürünücez ![]() ![]() ![]()
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |