![]() |
Alıntı:
çocukda böyle işte...biz bu kafada böyleysek çocuk napmasın..ayrıca ne çocuklar gördümki izledikleri filmler-aslında onlar için uygunsuz olması-ama onların ballandıra ballandıra anlattıklarını...siz çocuğunuzun yanında o tür filmleri izliyorsanız çocuğada sadece film olduğunu anlatmaya çalışıyorsanız bunun ne anlamı kalırki... |
:D:D:D:D:D:D budur ! ..... anlayan anladı sanırım ;) |
toplumsal mesele oldu mubarek he :D ya fılme + 13 yas sınırı koyulmadı mı 13 yasındakı kısıde artık orta okula gıdıo cocuklugumu kalmıs onun yanlısı dogruyu ayırıcak yasda nerdeyse 1 yıl sonra ergenlık yahu daha ne..1 hafta tekrar eder sonra unutur hayatını recebe göre duzenlıcek degıl ya |
Alıntı:
|
ablacım hiç görmedinmi 60 yaşındaki bir adamın recep ivedik gibi olduğunu.Söylermisin o adam doğruyu yanlışı ayırt edebilecek özellikte değilmi? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
oda onun sorunu be abı yapcak bısey yok ızledıgı bı fılmdekı bı karakter hayatının idolü olmussa yok artık demekten baska bı sey dıyemem |
Alıntı:
|
ben küçükken uzaylılar filmini seyretmiştiim ortaokula kadar uzaylı gibi yaşadım :D sonra terminatörü ve baba filmini izledim okulda mafyalaştım kelebek (bıçak) taşıdım ona buna soktum :D liseye geçince temel içgüdü filmini lzledim sapık oldum kıslara sarkıntılıga başladım , nevini hiç unutmam az kahrımı çekmedi kıs :D sonra askere giderken titanik filmini izledim duyugusal tarafımı keşfettim sevmesini o filmde ögrendim :( düşmana bile bir mermi sıkmadım :D askerden sonra ise er raynı kurtamayı izledim önüme geleni kurtarmaya çalıştım :D sonracıma hımmm şeyi izledim kurtlar vadisini o zaman dedim aga sen boş yaşıyosun :D taktım 12,5 kalibresiyle belime deden kalma yadigarı gittim istanbulda ki hemşerime dedim yanında iş ver bana iş güç derken onun topuğu senin bunun topuğu benim vur babam vur :D mahallede bir havam oldu sorma :D derken sıkıldım artık sinemaya girdim vakit geçsin diye aneeee oda ne ! recep ivedik :D çıktım dışarı film bitince onun donunu indirdim, yardım isteyene çelme taktım , dürüst biri olmaya karar verdim :) konusmaa layyyn agzıma sakız oldu :D eee hayat insana ne getirir bilinmez önümüzdeki vizyona bakalım hangi karaktere bürünücez :D hee unutmadan arkadaşlar dedi ki ; sen ıssız adama girme iyi film değil yaramaz dediler bende girmedim ! bilmiyorum artık izleseydim neler olacaktı ! :D izleyen varsa sokakta anlarım artık filmi izleyince yada aynı karaktere de bürünmek gerekebilir , malum insan film izleyince karakterden karaktere dönüşüyorya ;) |
zaten tw basında ülkece hep belgesel izlediğimiz için ewlılık programlarının reytınglerı tavan yapıo :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
anlasabılmemıze sevındım ;) |
Alıntı:
:D:D+rep |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben anlatmak istedğimi sana anlatamadım Sen aynen devam et Hatta benim düşüncelerimi öğrenmek istiyorsan onur(kartalım_) kardeşimin yazısını oku yeter |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben filmi beğendim ve gidenlerin büyük bir kısmı Laf olsun diye konuşan kimse umrumda değil Beğenmediysen gitmezsin Gitmeyenlerinde konuşmaya hakkı yok İyi günler |
Alıntı:
|
Bir şey yazımda bende kalmasın diye yazılmış bir yazı Tamam beni ilgilendirmiyor zaten düşüncen Ve madem umrunda değilim ne olur daha cevap yazmaya çalışma İyi günler,İyi forumlar |
Şu eleştirmenler kadar gerizekalı bir toplum görmedim... Bizim milletimiz tarih boyunca ahlak abidesiydi ya... Hiç küfretmeyen el hareketi yapmayan argo kullanmayan!!! Dünya milletlerini araştırsınlar bakalım bizim kadar argo kullanan bir millet var mı? Bu avrupai kelimelerle kendilerini insanların üstünde görme ve avrupa dalkavukluğu artık Türk Milletinin canını sıkmaktadır... Sürekli Türkçeye saçmasapan kavramlar aşılamaya çalışan kendilerini üstün gösterme kompleksi olan birilerinin çıkıp sinema eleştirmesi abesle iştigaldir... SİNEMA ÖZGÜRLÜKTÜR! İSTEYEN İZLER İSTEMEYEN İZLEMEZ! SANATTIR VEYA DEĞİLDİR! AMA BİRÇOK SANAT FİLMİNDE DAHA FAZLA MUTLU ETMİŞTİR! ASLIMIZI İNKAR ETMİYORUZ! AVRUPA BİZE ÇOK TERS! BATI-DOĞU GİBİ!!! |
Alıntı:
Kendini avrupalı sanan çok Bilmiyorlarki bizim tarafımızdan kurulmuş tarihin en büyük imparatorluğunu avrupalılar her türlü dümen yaparak yıkmışlar Ağzını yamultarak konuşup kendini modern,kibar sanıyorlar Hatta recep ivediğinde bir sözü vardır filmde Neden fok balığı gibi konuşuyorsun diye Kendilerini çok üstün görüyorlarsa bırak öyle sansınlar kardeşim |
ufuk sen bu konuyu bayaa bi abarttın kanka:D:D memleket meselesi haline getirdin bence:D:D |
Alıntı:
aslında birde yoga olayında bağdaş kurmaya farklı tabir kullanılması ve bunun Orta Asyadaki barbar Türklerin kullanmış olduğu savı... bağdaş olunca barbar yabancı dil olunca entellektüel... :D kelime oyunları, kavram kargaşaları, eski köye yeni adet... ne dersen de... |
Alıntı:
Hayır kardeşim Öyle bir konuşuyorlarki sanki onlar soylu osmanlı paşalarının torunuda mükemmel derece kibar ve nazikelr Bizse ağzı bozuk,ince espiriden anlamayan biri sanıyorlar Böyle düşünenlere her zaman yıllardır düşmanımdır Sinirlendirdiler beni :) Bu arada Recep İvedik Fan Clup açıldı İmzamdada var Tüm hayranları bekliyorum |
Alıntı:
Evet kardeşim Onlar yapınca modern biz yapınca barbar kaba:) Çok ilginç,Türk toplumunu neden böyle olmuş anlamadım |
Alıntı:
|
Alıntı:
Senle muhattab olmuyorum daha önce belirttim |
Alıntı:
onay bekliyorum... BARBAR TÜRK! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İyi, sevindim... İzlemediğin bir maç hakkında da yorum yapıyor musun merak ettim... |
Alıntı:
|
İyi canım tamam, cevabımı aldım ben...Ne yaparsan yap, kolay gele sana... |
Alıntı:
|
Saol... |
Alıntı:
|
halk kahramanı derken şöle etrafınıza bi bakın kaç tane recep ivedik görüceksiniz bence şahanı eleştirmek yerine ona teşekkür etmemiz lazım çünkü oyuncular halkın aynasıdır halkta olup bitenleri anlatırlar recepte toplumdaki bazı insanların aynası ve bunu çok komik bir dille anlatıo... |
Türkiye`de Saat: 12:41 . |