![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya yapma 3 yasındakı cocuguda recebe goturmuyolardır heralde..e dıger cocuklarıda engellemenın bı suru yontemı war mesela bugune bugun egıtımblımlerını yutmus birıyım bıktırma yontemını kullanırsın cocuga 1 saat boyunca gonusma lan dedırt bakalım cocuk bıda o lafı dıo mu ;) |
bu gibi konuşmalar onlara vız gelir trıs gider.Siz böyle otoriter bir tutum sergilerseniz bu çocuğun size karşı öfke uyandırmasını sağlar.Ayrıca 3 yaş çocuğundan bahsetmedim 10-12 dedim ama yinede 3 yaş çocuğunu götürmekde sakıncalıdır bilişsel gelişimin 1\3 anne karnında tamamlanır.. o zaman... |
abı etme eyleme yaa anne karnında kı bebek ne anlıcak fılmden ya..walla o zaman benım okudugum ve kpss egıtım bılımlerı bosuna ben hıc calısmım |
ya ne dediysem yanlış anlaşılıyo yaa:D:Dablacım ben öyle bişey d-e-m-e-d-i-m.Anne karnında bir alt yapısı oluşur demeye çalıştım.Ammann çok mu uzattık yaa...:) |
soyle soylım o zaman cocuk 10-12 yasında ne verırsen onu alır o fılmı ızlerken onun sadece fılm oldugu bılıncıyle sınemaya goturursen hc bısey olmaz e aıle bılıncsızse okuldakı ogretmenın işi ne |
çocuk etkilenmez diyosun yani??sen öğretmensin heralde bir çocuğa kızdığın zaman etkisinde kalmadılar mı?ama onlar biliyorlarmıydı aslında senin onları sevdiğini?... |
öğretmen adayıyım yaw etılenmez demıyorum.. 1- cocuga FİLM izledıgı bılıncını vermek gerekır 2- olduda veremedık cocugun yanlıslarını dogrularıyla duzeltmek ıcın var olan bı yaratık var ( öğretmenler ) bunu demeye caısıorum cocuga hoslanmadıgın seylerı (yanı kızarken dıyım) ben dılını kullanırsan kalbı kırılmadan yaptıgının yanlıs oldugunu anlamasını saglayabılırısn |
BEncde ya baya uzattınız :) Güzel tartısıyosunuz ama ortak seyleri söylüyorsunuz :) |
Türkiye`de Saat: 18:18 . |