ben küçükken uzaylılar filmini seyretmiştiim ortaokula kadar uzaylı gibi yaşadım :D
sonra terminatörü ve baba filmini izledim okulda mafyalaştım kelebek (bıçak) taşıdım ona buna soktum :D
liseye geçince temel içgüdü filmini lzledim sapık oldum kıslara sarkıntılıga başladım ,
nevini hiç unutmam az kahrımı çekmedi kıs :D
sonra askere giderken titanik filmini izledim duyugusal tarafımı keşfettim sevmesini o filmde ögrendim :( düşmana bile bir mermi sıkmadım :D
askerden sonra ise er raynı kurtamayı izledim önüme geleni kurtarmaya çalıştım :D
sonracıma hımmm şeyi izledim kurtlar vadisini o zaman dedim aga sen boş yaşıyosun :D taktım 12,5 kalibresiyle belime deden kalma yadigarı gittim istanbulda ki hemşerime dedim yanında iş ver bana iş güç derken onun topuğu senin bunun topuğu benim vur babam vur :D mahallede bir havam oldu sorma :D
derken sıkıldım artık sinemaya girdim vakit geçsin diye aneeee oda ne ! recep ivedik :D
çıktım dışarı film bitince onun donunu indirdim, yardım isteyene çelme taktım , dürüst biri olmaya karar verdim :) konusmaa layyyn agzıma sakız oldu :D
eee hayat insana ne getirir bilinmez önümüzdeki vizyona bakalım hangi karaktere bürünücez :D hee unutmadan arkadaşlar dedi ki ; sen ıssız adama girme iyi film değil yaramaz dediler bende girmedim ! bilmiyorum artık izleseydim neler olacaktı ! :D izleyen varsa sokakta anlarım artık filmi izleyince yada aynı karaktere de bürünmek gerekebilir , malum insan film izleyince karakterden karaktere dönüşüyorya ;) |