![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
James Camaron'un milyon dolarlık bütçesi ile sinema tarihine geçmeyi başardığı Avatar'ın oyunu oyunseverlere sunuldu. 3D özelliğinde bulunduğu oyunda opsiyonel olarak 3d özelliği geliyor. Assassin's Creed 2 gibi başarılı oyunların yapımcısı Ubisoft Avatar'ın oyun yapımcılığı üstlendi. Yaklaşık 1 yıldır yapımı süren oyun piyasaya sürüldü. Oyunla ilgili 2 adet videoyu aşağıda izeleyebilirsiniz... Tanıtım videosu: Oyun videosu: Oyun Sistem Gereksinimleri: Minimum Sistem Gereksinimleri: İşlemci : Intel Pentium 4 at 3.2 Ghz / Intel Pentium D at 2.66 Ghz / AMD Athlon™ 64 3500+ or better Ekran Kartı : 256 MB DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 support. (**See Supported List) Bellek RAM : 1 GB for Windows XP / 2 GB for Windows Vista, Windows 7 Hard Disk : 4 GB of free Hard Disk Space İşletim Sistemi : Microsoft Windows XP / Windows Vista /Windows 7 Ses Kartı : DirectX 9.0 compliant sound card Direct X : DirectX 9.0 / DirectX 10.0 Oyun Konsol : Windows Compatible Keyboard & Mouse Kurulum : DVD-ROM Drive Network : 128 kbps Broadband connection Gerekli Sistem Gereksinimleri: İşlemci : Intel Core 2 Duo Family / AMD Athlon™ 64 X2 5200+ or better Ekran kartı : 512 MB DirectX 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher support. (**See Supported List) Hafıza: 2 GB Hard Disk : 4 GB of free Hard Disk Space İşletim Sistemi : Microsoft Windows XP / Windows Vista /Windows 7 Ses Kartı : DirectX 9.0 compliant 5.1 sound card Direct X : DirectX 9.0 / DirectX 10.0 Oyun konsolu : Windows Compatible Keyboard & Mouse Installation : DVD-ROM Drive Network : 256 kbps Broadband connection Ayrıntıları sitesinde bulabilirsiniz
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |