![]() |
ben anlama bu tür oyunlardan ama hasta arkadaşlarım var,adamlar kendilerini çok pis kaptırıyo. |
ya ben bu oyunu anlamadim ya anlata bilirmisiniz??? |
bina kısmında geliştireceğin madenlerle alakalı ve binaları yapmak için maden lazım ama enerji çok önemli solar enerji santralini gliştirmelisin oyunun sağ üst tarafında enerji miktaeın var hammadde bölümündende ayarlamalar yapmalısın hammadde bölümünün başında üretim faktörü var o enerjiyle alakalı üretim faktörünü 1 yapmaya çalışzaten biraz oynadıktan sonra anlarsın ayrıca 4.evrendeysen koordinatlarını verirsen yardım yaparım |
bende hiç bakmadımmm |
Bizim ev arkadaşıda oynuyordu Allahtan kurtarık onu bu sevdadan |
Alıntı:
Sagol dostum ben 27.evrendeyimde bunlari yaptiktan sonra amacim ne oluyor baska gezegenleri vurmak gibi birseymi... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ok tekrar sagol bi deneyim nasil bi oyunmus... |
E21 DE efsane BESIKTAS ittifak kurucusuydum :) 1 yıl devam ettik. evreni salladık.dişi kartallarımız bile vardı. millet bizimle tanışmak için can atardı:)takım ittifakları pek tutunamazken 2. liği gördük ittifak sıralamalarında. 2-3 ay once bıraktık, sınava hazırlancak kardeşlerimizde vardı. şimdi E32 de hafiften takılıyorum.oynayan varsa nickim K A R A K A R T A L |
bizim bi arkadaş sürekli oynuyo ne buluyo bilmem ... şahsen ben beğenmedim |
Türkiye`de Saat: 01:26 . |