![]() |
fifa 2007 fifa 07 çıkalı baya oluyo oyunu oynayan arkadaşlar düşüncelerini yazsın.pes i tahtından indirebilirmi.görüşleriniz iyiyse alacam |
2007 cıktımı ki |
bence pes den iyisi yok yakinda pes 6 cikinca fifa yi birakirim ama yinede guzel olmus superlig falan var Besiktasin gercek formalari var. |
pes5 varken fifa07 oynanırmı arkdaslar.bu arada pes6da kasımda cıkıyor.forza-pes6 |
boyle bir yama varmı hıc gormedım |
bende gormedim inonu stadi guzel olmus |
bende pesçiyim ama bazı yerlerde fifada pese yaklaşmış diye okudumda pes6 nın üstüne tanımam |
Pes ciktimi pes oynarim herzaman öyle olmustur yama Pesturkey in yamasi gercekten cok güzel... |
i. üzülmez i besiktasin EN KÖTÜLERINDEN biri yapmislar en sacma sey O ISTER |
O stat ne öyle yav çok gerçekçi |
ne yaparlarsa yapsınlar pesi tahtından inderemezler |
fıfa da elle oynamaya endırek var mısş arkadaşlar |
valla ben dün den beri oynuyorum bizim delgado baya iyi grafikler cok iyi pes i tahtından indirirmi bilemem cünkü hiç oynamadım 1-2 denemem oldu ama sanki bilgisayarda play station oynuyomuşsun havası oluyo |
en iisi pes fifanın 2002 den beri cıkardıı bütün futbolları aynı ea sportsun tek beceremedii oyun futbol heralde fifayı hiç sevmiorm |
valla inönü güzel olmus da 68600 ne ayak? :) |
ben uzun zamandır oyunlarla ilgilenmiyorum arasıra cs oynarım o kadar ancak güzel olduğundan eminim resimlerde onu gösteriteriyor zaten ! |
Alıntı:
|
inönü ne öyle ya bizim bilmediimiz bir yama mı var |
Abi fifa 2007 i die açmışınız konuyu herkes pese takılmış fifayı kimse oynamadı mı yaa veya oynayanlar beğenmedi mi? :D |
vallah ben cok begendim fifayi ama baze seyler cok sacma diyelim gökhan ünal BIZIM nobre, gülec ve bobo dann cok daha iyi biri yapmislar |
bende var fifa 2007 turk ligide var bu sever ama adamlar besiktasi pek iyi yapmamislar eziklerin kadrosu nasil oluyorsa bizimkinden daha ustun bide stadi felan yapmamis adamlar |
vallah fifa 2007 cok kolay gercekci yapmamislar her maci 5-0dan asaga oynamiyom pes daha gercekci |
pes daha iyi bence |
ya beyler ben oyunu yükledim oynuom inönüde beşiktaş bayrağı yrine ts bayrağı var ne ayak anlamadım bide hareketler nasıl yapılıo onu bilen var mı? |
ee pesi tek geçerimm |
fıfa 2007 aldım, bugunde pes 6 aldım bence fıfa 93 ten beri doğru duzgun gelişme olmuyor oyunlarda devrim yapacak bir değişiklik yok ne biliyim yeni bir camera açısı vs |
Alıntı:
|
valla bende fifq 2007 var çok güzel grafikler formalar var ama face ler iyi degil nobre'de top sakal var gerisini siz düşünün |
fifa2007 fotoğrafları koyabilirmisiniz |
kimse oynamiyomu ya ONLINE fifayi ? |
fifa 2007 oynadım.oyunda hareketler falan iyi ama oyun pes e göre çok yavaş. |
Türkiye`de Saat: 14:17 . |