![]() |
Hatalı Sollama HATALI SOLLAMA YAPTINIZ POLISTEN CEZA ALMAMAK İÇİN NE YAPRSINIZ NE UYDURURSUNUZ YARATICI OLUN PLS! |
duygu sömürüsü yaparım gözlerinin içine bakarım ama işim acildiiiiii derim eminim ceza kesmez |
yada aaaa abi sen ne zaman polis oldun yaa tanıdınmı beni ben şey şey işte yaaa nasıl tanımazsın annenler nasıl :D felan ayaklarına yatarım |
yada polis bey yan koltuğun altına 10 ytl düştü alırmısın :D ben uzanamadımda :P |
ben ingilteereden geliyorum ingilizim fln ama türkçe konusuyo:D |
:D :D :D :D :D :D :D çok güzel devam ediyo |
amanda aman kimler gelmiş özledim seni ya kaç sene oldu dimi? gel sana bişiler ısmarlıyım açsındır:D |
Çok Zayıflamışsın Memur Bey... Anneniz Size Mama Yedirmedimi Vah Vahh Şu Karşıda Bi Çorbacı Var Bende Açım Bişeler Atıştıralım geL :p |
Alıntı:
|
Süperrrrrrr :D :D :D koptummmm Devam :D herhalde Ben telefon numaram derdim :p Sallardım bi numara daha sonra görüşelim kahve içmeye beklerim derdim :D :D :D :D |
Hatalı sollamada ölmediysem,hayatta kalıp polise cezayı ödemek daha iyi ;) |
rahat bir tavırla sen hiç hatalı sollama yapmadın mı diyerek en iyi savunma saldırıda bulunurdum o da yapsa da yapmadım derdi ve güzelce cezayı öderdim. |
SADECE GÖZLERİMİ BELLİ EDEREK YAKA NUMARASINA BKAR YAKA NUMARASINI ALAMAY ÇALIŞIRDIM ODA NE YAPIYORSUN DEDĞİNDE SADECE YAKA NUMARANI ALMAYA ÇALIŞIYORUM SEN CEZAYI YAZ İŞİNE BAK DERDİM TABİ ODA DOĞAL OLRAK BENİM KİM OLDUĞUMU SORUUŞTURMAYA BAŞLIYACAK BANA MEMUR BEY SİZ CEZANIZI YAZIN NUMARANIZI ALDIM BEN derdim... adam doğal olarak yusuflayacağından dolayı ceza fişini yazmaz buyuk bi ihtimal umarım forumda polis arkadaşlar yoktr:DD: |
o dedigin is burda (almanyada) sökmez ya ... |
sen beni tanıyomusun diye girerdim:D |
Ben var Japonyada yaşamak:) |
Alıntı:
|
hastaneye yetişiyorum derdim... |
ebeyim .... hastaneye doğuma yetişmem lazım .... polis bey lütfen mani olmayın anne adayı çok kan kaybediyoo.... halam bu yöntemi uygulamıştı..işe yaradı valla:D:D |
Hatalı sollama yapılmaz tabelasını göremedim, gözlüklerim evde kalmış apartopar çıktım ne ehliyet ne cüzdan ne ruhsat... O değil az önce kırmızı da bir geçişim vardı akıllara zarar görmen lazımdı abicim ben bile şaşırdım :D |
Türkiye`de Saat: 06:32 . |