![]() |
Bakalım renk körümüsünüz? Bakalım renk körümüsünüz? linke tıklayın (begin) deyin ve ardından sayıları yukarıya yazın aşağıdan ise resimdeki sayının kaç olduğunu öğrenebilirsiniz http://www.liquidgeneration.com/sabo...n_sabotage.swf |
ehuhuhu yok değilim ;) |
gece gece yapılır mı bu birader:)taraftar sayımız bir adet azalıyodu nerdeyse:D |
iyimiş ya |
Bi An kendimi kötü hissettim :( Renk körüyüm sandım takılı kaldım resme :( |
sesını kapattım ole baktım walla :D |
zamanında millete yedirirdik bunları şimdi ödümüz dışkımıza karıştı iyimi :( seside açıkmış meğersem . alacağın olsun alonewolf :p |
Alıntı:
ayrıca arkadaşlar şifreli şeyler yazsaydık ki benim gibi keklik sayısı çoğalsaydı...valla genelde bunları yutmuyordum ama ilkdefa gördüğüm bişe...ama şans ki ses kısıktı bunu yaparken :D:D |
yaa bu yorumları okumak ne kadar yaralı bişey. alonewolf arasıra böle şeyler yapar o yüzden tongaya düşmedim :D:D:D |
allahtan yakından bakmıyordum |
bu ne yaww:D ben de renk körüyüm galiba die bitirmeden kapattım sonunda bişy mi vardı:D |
vallah öyle uykusuz bakmisdimki hic bisey anlamadim korkmadimda aksine güldüm :D |
ayy yapilirmi bu ya tamda yakindan bakiyordum ödüm gitti ya |
Klasik:) |
Rüya larima gircek yaw :D |
bende o son numarayi görmek icin, b.sayarin icine düsdüm... hayatim kaydi :) , hic komik degil :D ;) :D |
hahahaha çok komik yaw:D:D |
güzell,değilmişim demek :D:D |
süper yaaa...hiç bölesini görmemiştim...bi an dedim allah renk körüyüm die ama sonra baktım diimişim...saol paylaşım için |
BU NE BÖYLE YA |
Şaşırdım valla kızların korkmasını beklerken , bizim delikanlılar !!! korkmuş...:D |
yorumlar sağlosun ;) |
Her zaman yorumları okuyacaksın ben bunu daima söylerim:D |
2 resim arasındaki fark vardı bide..konsantre olup farkı ararken gümmm... ha bide bi oyun vardı mouse la kenarlara dokunmadan level atlıyosun. bi kaç bölüm geçince dar bi yer var.ıkına sıkına değmiyim derken gümm .hepte can alıcı yerlere koyuyo düzenbazlar :) |
şansıma ses kapalıydı millet bayağı ürkmüş |
ne yalan söyleyim düştüm valla :D:D |
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam renk körüyüm :D:D:D:D:D |
eskidi bu numaralar artık...:D |
Türkiye`de Saat: 11:41 . |