![]()  |  

beni sana sorsalar?  evet arkadaşlar yeni bir oyun beni sana sorsalar?   üstteki üyeye yorum yapıp allataki üyeye beni sana sorsalar diyoruz beni sana sorsalar?  |  

tam anlamadım ama iyi biridir derdim   anlamışmıyım he....  |  

Alıntı:  
  |  

meraklı biri derim   altaki kardeş :D beni sana sorsalar?  |  

yardımsever biri derim   beni sana sorsalar ? SİMDİ OLDU KANIMCA  |  

İmparator ile birlikte tam bir baş belasısınız derim :D:D:D  Alttaki ; Beni sana sorsalar ??? Cevabı nisana göre yazmıştım :D:D:D  |  

asıl sen başbelasısın mehtapla birlikte derim :D:D  beni sana sorsalar  |  

espri yapmasını seven bi arkadaşımız  temiz kalpli yardımsever imparator kardeşim beni sana sorsalar...?  |  

kankaların kralı derim  beni sana sorsalar ???  |  

imparatordu şifo mehmet oldu derim  beni sana sorsalar?  |  

nehir kadar akıcı ve temiz derim.  Beni Sana sorsalar ?  |  

Benden 3 yaş buyuk abim sayılır derim  Beni bana sorsalar ben anlatamamki sen nerden bilicen  |  

bende zaten huyunu suyunu anlatacak değilim bildiklerimi söylerim ne olmuş :D  benden 1 yaş büyük abim :D sayılır ben sana sorsalar?  |  

o tornacıların ve arkadaşlıkların sembollerindendir derim  beni sana sorsalar ??  |  

keyif verici sohbetli bir arkadaş derim o artık bir şifo mehmet derim :D  beni sana sorsalar?  |  

mp3 kaynağım derim :D:D  beni sana sorsalar ??  |  

Tatlı dilli bi abim derim..   Ben soruorum :D :p  |  

iltifat eden küçük bir kardeşim derim?  beni sana sorsalar? aşagıdaki komşu  |  

hiç tanımamama rağmen iyi bir insan olduğuna canı gönülden inandığım bir kardeşim derim  beni sana sorsalar ??  |  

hatlar karıştı   forum yardımcım derim beni sana sorsalar?  |  

iyilik perisi derim  beni sana sorsalar ????  |  

harbiden imparator derim...  beni sana sorsalar?  |  

şeker bi kızsın derim :)  beni sana sorsalar?  |  

gerçek kardeş derim  beni sana sorsalar ?????  |  

söyleyeceklerimi duymak bile istemezsin derim...(herneyse bu konuya bunu söylemek için yazdım da dağıtmim kuralına göre yazayım)  beni sana sorsalar ??  |  

inatci derim. :P  beni sana sorsalar?  |  

bu gün seni biraz kızdırdım ve kırdım  o yüzden sen oldun için bi mesaj daha yazim...güzel kız derim ayrıca aynen sende inatçısın :)  Beni sana sorsalar ¿  |  

ağzından çıkanı kulağı duymuyo derim  beni sana sorsalar ??  |  

duymaz olur mu çok şey duyuyor...asıl senin ağzından çıkanları kulağın duymuyor bence duyması daha sağlıklı olur derim...   |  

sakin olmak lazım derim;)   |  

ferro karışmasana arada sen de kaynarsın:D   |  

seni kesseler acımaz derim :p   |  

bana bişey olmaz ben keseceğimi bilirim derim:D   |  

valla meric abi foruma cok katki yapiyo derim :)   |  
| Türkiye`de Saat: 05:49 . |