![]() |
yok valla ben kimseden bakmadım yazılan cevaplarada sonradan baktım.ödülsüz yarışma mı olur bea,ben istiom işte istiom çikolataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a |
Benndddeeee istiyorum o zaman |
|
kardeşim kazanan benim ödülü alan onlar böyle haksızlıkmı olur. |
sen kazana düştün PRİTT hahahahaha |
tmm pritt sanada ödül geliyo :) |
en büyük hediye sana gelio cünkü ilk bilen sensin http://www.ahitv.com.tr/haberimg/bilgisayar.gif :D |
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy . teşekkür ederim. |
ama o kazana düşmedi mi ya (hehehehe) |
Ben bu cevaba katılmıyorum. Otobüs ters yöne girmiş olabilir. Veya orası İngiltere ve Otobüste soldan direksiyonlu olabilir. :D |
sen katılma ama cvp öyle emre:D |
Alıntı:
Ben dedim dimi ters yöen girmiştir diye işte bak 2. resimde yayınlandı sonuçta araba ters yöne girmiş polisten kaçıyıor :):) Yani sağa gidiyor :D:D |
NAsı polis çizerim ama 2 dakkada :D |
emre çok yaratıcısın :D haha |
BU SORUYU SORANIN AKLINDAN ŞÜPHEM VAR ARKADAŞLAR GEREKSİZ BİR ORTAM GERME GEREKSİZ BİR VAAKKA BENCE HİÇÇ GERENK YOK HAYIR COCUK BUNU BİLE NE OLCAK YANİ NEYİ BAŞRMIŞ OLCAK |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ortam neden gerilsin anlayamadım, bence ortamı germek isteyen sensin. Daha dikkatli ol yazı yazarken. Yazılarını küçük harfle yazarsan sevinirim. |
sağa doğru gidiyor bence ama ne alaka anlayamadım |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu sekilde mantıklı bi cvp brawo :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ödüllerimiz bitti kusura bakma :D |
Alıntı:
Olmaz yıkarım burayı ödülümü istiyorum bennn. İstiyoruuuuuummmmmmmmmmmmmmmm.... Hani ödülümmmm :D |
az daha ısrar et verir emre bende çikolata diye inlettim burayı aldı bana sanada yapar bişiler |
Verirse verir çok ısrar etmem. Zorla güzellik olmaz. :) |
|
ayy çok teşekkür ederim canımm, kardeşimde var bu telefondan akşam gidip el koyucam bunu bana verdiler diyip :D:D:D |
:D:D:D git al kardesinden :D |
sende kurtul dimi :D:D |
hiçbi yöne gitmiyor |
sol mu solagitmiş kagıtta yer kalmamış |
bence ileri gidio:) |
bence illede hareket halinde düşünürsek otobüs düz bize doğru geliyor o tekerlek gibi gözükenler far sanırım yani ne sağ nede sol a düz geliyor |
bence düz gidiyo:D |
arkadaslar sorunun cevabını vermisim. bas sayfalarda ;) |
ya iyi de soru otobüs hangi yöne gidiyor? Otobüsün ön tarafı neresi değil ki.. Belki otobüs geri geri gidiyor..:D |
Sola gidiyo |
saf tarafa gıdıyor cunku sagtarafın penceresı bıraz daaha genıs |
Otobuse benzemiyor metrobüs bu :) |
Türkiye`de Saat: 16:40 . |