![]() |
ya ersin adam ahmetin oğlu yada damadıdır başka ne olcak çatlatacakmısın bizi söle şunu artık:D |
Doğru Cevap: Ahmetin oğludur. Soruya dikkatli bakılırsa ' ADAM ' kelimesi wurgulanmıştır. Yani bayan olma ihtimali yoktur http://img.frmtr.com/images/smilies/smile.gif Eğer ' KADIN ' olarak sorulsaydı Ahmetin gelini olacaktı. bence cevap böle.. |
ne soru ama |
Bi akın bakalım doğru cevabı ilk kim vermiş Ödülümü isterim. |
bence hiç bir şeyi olmaz ahmedin oğlu benim oğlumun babası nasıl olsun ya üveydir yada manevi babasıdır yada hiç bir şeyi |
ahmetin oğlunun adıda ahmet olabilir o zaman kendisi oluyor |
sanırım ahmetin oğludur |
doğru cvb yine ahmet dir:D |
doğru cevap kesin şu : gelini olamayacağına göre oğludur! |
doğru cevabı geveze arkadasımız bilmişitr... :D kendısıne teşekkür ederım.... |
Alıntı:
|
Ahmetin ogludur |
Alıntı:
hahahaha (: bu soru insanı deli eder... bi daha soru sormcam size hemen ağlıyonuz :D |
babası. mübarek bizim türkçe sorusu :D |
ben de sana teşekkür ederim hepimizi uğraştırdığın için :) :) :) ama sen gene de bir daha böle sorular sorma :D nolur nolmaz :D |
bence görümcesi :D |
bende soruyorum o zaman düşünün düşünün durun bir kadınlar ülkesi varmış buraya gelen her erkeği öldürüyorlarmış bir adam gelmiş kadınlara ne demiş ki bu adamı öldürmemişler ? |
adam en çirkininiz beni öldürsün dio hiç bi kadın da onu öldürmüo arkadaşım sormuştu bana |
madem biliyosun sussana:D |
özür:D |
iyi birdaha olmasın |
bu ne böyle ya çok karışık bişe ama doğru cevap............ahmet 'in oğludur. |
kardeşiiii |
adamın kendisi değil mi ????ya hastanede çalışan tüm poersonele sabah sabah beyin jimlastiği oldu saol be ama cevabı söylemezsen hepsinin aklı karışık kalıcak hastalara allah yardım etsin :D |
ee şey kem kümm :D ama abicim ahmetin babası ben cıkmıyımda kim cıkarsa cıksın :D sadasdsad |
gelini oluo heralde |
ama heee adam dio:D |
çözmek çok zor:D:D:D |
eğer bu soru şöyle sorulsa idi cevap ne olurdu ki; "ayşenin kızı benim kızımın annesidir" diyan kadın ayşenin nesidir. |
ahmetın babası :D |
beni aşar:D:D |
doğru cevap : ahmetin oğludur.Google dan baktım dayanamadım valla:D |
baba sı veya kendisi... :-))) |
ahmet kendısıdır bnce :) |
ahmetin oğludur :D |
cvb benim olması lazım |
ahmetin oğlu benim oğlumun babasıdır diyen ahmetin nesidir. bunu söyleyen benim bende ahmetin geliniyim... zorladı ama başardım.. güzel soru... ayşenin kızı benim kızımın annesidir" diyan ayşenin nesidir. bunu söyleyen benim bende ayşenin damadıyımm... hehehehe nasıl çözdüm olayı... |
buldumm ahmetin oğlu benim oğlumun babasıdır diyen bir adam ahmetin nesidir. oğlu... ayşenin kızı benim kızımın annesidir" diyanbir kadın ayşenin nesidir. kızı şimdi doğru oldu...:D:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 15:42 . |