![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir yılı aşkın bir sakatlık sürecinin ardından Corinthians formasıyla sahalara dönen 32 yaşındaki Sambacı, takımının Santos’u 3-1 yendiği Sao Paulo Eyalet Şampiyonası finalinde iki gole imzasını attı. Siyah-Beyazlı ekipte adeta ikinci baharını yaşayan Ronaldo gün geçtikçe eski günlerine yaklaşıyor. Ronaldo 9 maçta sekizinci golüne ulaştı. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Katılıyorum , daha çok iş yapar.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | vallaha brezilyada attığı goller hiçbir anlam ifade etmiyor ama adamı çıplak gözle takip etmek lazım. bence gelsin ama yanına pivot santrafor şart
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Bence çığ atlatmaz ama yararlı olacağı kesin.Neticede ronaldo.Ama ona verilecek parayla daha uzun vadeli yatırım yapabilir Beşiktaş işin o kısmıda var.Carlos içinde fenere çığ atlatır diyorlardı.görüyoruz hallerini.adam yatıp parasını kazanıyo.Ronaldoda aynı mantıkta gelebilir benim korkum o | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gelse güzel olur ama bizim yönetimin,Ronaldo ile ilgileneceğini düşünmüyorum.Zaten böyle devam ederse,Avrupa'dan bir kulübe gider.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
| | |
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Birilerinin ronaldo aşkı depreşti yine Allahım sen sabır ver . Beşiktaş ile ne alakası var bu haberin neden buraya koydunuz. Konu _Blackseagless_ tarafından (28-04-2009 Saat 14:07 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |