![]() |
doğru valla:D:D |
yok bana cok uzak :D |
ayyy bana uydu |
valla doğrumu bilmiyorum ama bana süper özellikler çıktı :biggrin: |
tbrklr aynen beni anlatıyor |
T : Oldukça ketum tavırlı ve duygularını karşısındakine açmayı zor başarabilen kişiliği temsil eder. U,Ü : Durgun görünümlü, çok ağır hareket eden, işlerini ağırdan alan bir profil çizen kişilik. B : Ön sezileri kuvvetli kişiliği temsil eder. En olumsuz olaylarda dahi umutlarını yitirmeyen kişiliktir, aynı zamanda. A : Algılama gücü ve mantık yürütme kabiliyeti yüksek kişiliği temsil eder. çoğu tutmadı:( |
Salla oltayı bakarsın balık gelir ! Ya Sabır ! |
K : Başarılı, ünvan sahibi ve daima yükselen bir kişiliği ifade eder. A : Algılama gücü ve mantık yürütme kabiliyeti yüksek kişiliği temsil eder. S,Ş : Hayalperestliği sembolize eder. Aşırı hayal kuran kişilik. I,İ : Hassas, duygusal ve kırılgan bir kişiliği temsil eder. F : Sakinliği temsil eder, uysal ve güvenilir kişiliğin işaretçisidir. kırılgan olmak dışında doğru sayılır..yalnız hep övgü hep övgü ya yeren bi harf yokmuki:) |
O: Gizemli kişilik sahibidir. Gizliliği sever ve duygularını açığa vurmaktan kaçınan tiplerdir. N: Üstün güçlere sahip, sağduyulu kişiliği ifade eder. U : Durgun görünümlü, çok ağır hareket eden, işlerini ağırdan alan bir profil çizen kişilik. R : Tereddütlü kişilik demektir, karar vermede zorlanmalar yaşarlar. |
valla birebir tuttu.teşekkürler paylaşım için. |
Türkiye`de Saat: 15:19 . |