![]() |
ikizler : Zekam parlak, dilim oynak, Her konuya elim kivrak, Sikintiya hiç gelemem, Bir de karar verebilsem!... Heheeheee.. aynı ben.... :D saol newaria.. :D |
ikizler : Zekam parlak, dilim oynak, Her konuya elim kivrak, Sikintiya hiç gelemem, Bir de karar verebilsem!... bu kadar mı uyar yaw.....:D:D... |
Aslan : Ben yarattim bu dünyayi, Bir de dönse etrafimda!. Her dedigim hemen olsun, Zenginlik ve ün beni bulsun... |
Aslan : Ben yarattim bu dünyayi, Bir de dönse etrafimda!. Her dedigim hemen olsun, Zenginlik ve ün beni bulsun... çoook doruuu:D |
Kova : Taklitçiligi hiç sevmem, istesem de beceremem, Orijinaldir fikirlerim, Takip edilecek olan benim... |
Terazi : Ben müziksiz yasayamam, Hele sevmeden hiç duramam. Danissam da her konuda, Bildigimden sasmam asla... bana hiçç uymamış |
Basak : Yazdim, çizdim, notlar aldim, Her bir seyi ayarladim, Yoktur bende bozuk, yamuk, Mükemmeli ben yasattim... |
Koç: Ben bilirim gerisi bos, istiyorsan pesimden kos. Emir almam, ben veririm, Önderiyim bu felegin... |
Kova : Taklitçiligi hiç sevmem, istesem de beceremem, Orijinaldir fikirlerim, Takip edilecek olan benim... hehe. aynen :) |
Boga : Tek dilegim vardir Bolca para, zengin sofra... Çok bir ey mi istedigim, Güvencemdir bunlar benim... parayla sadet olmaz tatlım bakarsın zengin vardım,kayıverdi şaftkım:D bu yeni versiyonu:D |
Türkiye`de Saat: 11:58 . |