![]() |
Basak : Yazdim, çizdim, notlar aldim, Her bir seyi ayarladim, Yoktur bende bozuk, yamuk, Mükemmeli ben yasattim... :) |
Akrep : En güçlü süphesiz benim, Herkesi ezip geçerim. Hele bana ters yapani Dogduguna pisman ederim... Heeeyyttt dağılınn uleyyynnnnnnn :):) |
Kova : Taklitçiligi hiç sevmem, istesem de beceremem, Orijinaldir fikirlerim, Takip edilecek olan benim... |
Alıntı:
|
Terazi : Ben müziksiz yasayamam, Hele sevmeden hiç duramam. Danissam da her konuda, Bildigimden sasmam asla... güzelmiş... |
Yengeç : Tezcanliyim, duygusalim, Dokunsalar akar yasim, Annem, babam, cocuklarim, Ben onlarsiz ne yaparim... yooo ben duygussaL değilim yaaa:D |
Koç: Ben bilirim gerisi bos, istiyorsan pesimden kos. Emir almam, ben veririm, Önderiyim bu felegin... :D:D:D |
Zekam parlak, dilim oynak, Her konuya elim kivrak, Sikintiya hiç gelemem, Bir de karar verebilsem |
Yengeç : Tezcanliyim, duygusalim, Dokunsalar akar yasim, Annem, babam, cocuklarim, Ben onlarsiz ne yaparim... :):) |
Basak : Yazdim, çizdim, notlar aldim, Her bir seyi ayarladim, Yoktur bende bozuk, yamuk, Mükemmeli ben yasattim... mükemmel insan ben :D:D |
Türkiye`de Saat: 11:25 . |