![]() |
Kova: Kendilerini beğenmiş gibi görünürler ama aslında değildirler. Aptal hiç değildir. Romantiktirler. aynı ben :D:D:D:D |
Aslan burcu: Ne kadar para kazandığınızı, başarınızın göstergesi olarak algılayacağı için kazancınızı bilmek ister. bn bunu bi erkeğe yapsam terkeder bni:D:D |
Aslan burcu: Ne kadar para kazandığınızı, başarınızın göstergesi olarak algılayacağı için kazancınızı bilmek ister. |
Kova: Kendilerini beğenmiş gibi görünürler ama aslında değildirler. Aptal hiç değildir. Romantiktirler. evat :D:D |
Balık: Denizle ilgili her şeyi severler. İnsanlar hakkındaki kararlarında genelde yanılmazlar. denizle ilgili olan bölüm kesinlikle yalan (özellikle balık) :) |
hmm başak tutmuş benim açımdan :D |
Akrep: Kendiniz olun. Farklı görünmeye çalışanlardan hoşlanmazlar. aynen... |
Yengeç burcu: Biraz uzak durun. Onlar sırlarını koruyanlardan hoşlanırlar. Size güvenmesi zaman alacaktır. Ama yinede siz çok da uzak durmayın. |
İkizler burcu: Onu yeni açılmış bir yere götürün. Çok zor elde edilen rolü de oynamaya kalkmayın :D:D:D |
etkilemem gerekene baktım sonra bana söyledikleri ile kıyasladım alakası yok:D...henüz kalkışmadınızsa işe aman uğraşmayın sonu kötü olabilir:D |
Türkiye`de Saat: 07:57 . |