![]() |
> > >> Şubat > > >> Somut şeylere önem verir > > >> Değişkendir > > >> Sessiz utangaç ve ağırkanlıdır > > >> Kendine güveni pek yoktur > > >> Dürüsttür > > >> Özgürlüğüne düşkündür > > >> Bazen saldırganlaşır > > >> Kesin olmayan işlerden hoşlanmaz > > >> İnatçıdır > > >> Hayallerinin peşinden gider > > >> Batıl inançlara eğilimlidir buda ben mişim |
bende şubatım ve kesinlikle baya tutuyor. |
2 ekim:D |
> >> Aralık > > >> Sadık ve cömert > > >> Sabırsız > > >> Birlikte vakit geçirmesi eğlenceli kişilik > > >> Azimli > > >> Sosyal yönü kuvvetli > > >> Dostlarını kendinden fazla düşünür > > >> Kızgınlığı uzun sürmez > > >> Sevildiğini hissetmek ister > > >> Espri anlayışı gelişmiştir. ALINTI degildir ÇALINTI degildir KOPYALA YAPISTIR dır :biggrin: :top: :biggrin: [/quote] |
>> Eylül > > >> İnsanların hatalarını yüzüne vurmayı sever > > >> Detaylarla uğraşır > > >> İyi bir konuşmacıdır > > >> Sadık ve güvenilirdir > > >> Sorumluluk almayı sever > > >> Bilgi ve kültüre önem verir > > >> Spor ve seyahati sever > > >> İlişkilerinde seçicidir > > >> Hislerini kendine saklar aynen :) |
bnada uyuo yorum icin tsk |
> >> Aralık > > >> Sadık ve cömert > > >> Sabırsız > > >> Birlikte vakit geçirmesi eğlenceli kişilik > > >> Azimli > > >> Sosyal yönü kuvvetli > > >> Dostlarını kendinden fazla düşünür > > >> Kızgınlığı uzun sürmez > > >> Sevildiğini hissetmek ister > > >> Espri anlayışı gelişmiştir. tıpkı ben :D |
> > >> Temmuz > > >> İyi bir sırdaştır > > >> Anlaşılması güç biridir > > >> Aşırı gururlu > > >> Başkalarının düşüncelerine aşırı önem verir > > >> Sokulgandır > > >> Kin tutma > > >> Sempatiktir > > >> Yanlız olmayı sever > > >> Kolay öğrenir > > >> Arkadaş sıkıntısı çekmez > > >> Mide sorunları olabilir > > >> Zor ikna olur > > >> Ağır işleri sever |
tek mart ben varım heralde :damnmate: bi çok özellikte tutuyo ama pek hizmet etmeyi seven bi kişilik göremedim kendimde :smile: tempolu müzik kısmına aynen katılıyorm :D :musicus: :rock: :thrasher: |
> > >> Haziran > > >> Aynı anda birden fazla şey düşünür > > >> Nazik ve tatlı dillidir > > >> Hassastır > > >> Kararsızdır > > >> Komik ve eğlencelidir > > >> Konuşkandır > > >> Kolay arkadaş edinir > > >> Kolay incinir > > >> Gribe yatkın bünyesi vardır > > >> Çok inatcıdır İSTE BEN İKİZLER BURCU |
Türkiye`de Saat: 21:33 . |