![]() |
Burçlara göre çikolata http://blog.haberturk.com/hanzadee/I...007113737K.jpg - Egzotik tatları tercih eden Koçlar 'zencefilli' çikolata - Damak zevkine düşkün Boğalar çıtır çikolata 'krokanlı' - Değişik tatlar arayan İkizler 'kestaneli bitter truffle' - Evcil Yengeçler gevrekli ve üzümlü ile fındıklı çikolata - Kalite düşkünü Aslanlar 'bitter' - Alkolden hoşlanan Başaklar 'viski - konyak aromalı' - Tatlı sever Teraziler 'beyaz' - Damak zevkinde de tutkulu olan Akrepler 'portakallı sütlü' - Yenilik meraklısı Yaylar 'beyaz truffle' - İç dolgusu seven Kovalar 'konyaklı, fındıklı' - Mükemmeliyetçi Oğlaklar 'kahveli bitter' - Âşıkken çikolatayla avunan Balık da 'karamelli ve sütlü' çikolata seviyor. |
Damak zevkine düşkün Boğalar çıtır çikolata 'krokanlı' çok seferim çikolata yaa:D |
Tatlı sever Teraziler 'beyaz' beyaz da ne bea cikolata dediğin kahverengi olur yedinmi her yerın leke olur |
oğlak ----> kahwerengi bitter deil sadece bitterr ;) |
- Kalite düşkünü Aslanlar 'bitter' banada bu yakişır her yerde number one im :D:D:D |
hehehe çokkk saol ben çikolatanın herrr türlüsünü yeyimmm bee :) |
Bitter bana uymadı ama. |
Alkolden hoşlanan Başaklar 'viski - konyak aromalı' .. bn ayyaş çıktım hehe severız bıraz..:D:D |
Tutmadı, Aslan. |
teşekkürler |
- Damak zevkinde de tutkulu olan Akrepler 'portakallı sütlü' bööööööö hiç semwm portakallı çikolatayııı:s |
Tatlı sever Teraziler 'beyaz' sadece beyaz deil her cesit çikolataı severim :D |
alkolden mi hoşlanıomuşum ben :S :D |
iyi sevdim ben bunu:) |
|
Benim ki beyaz,Serdarınki de bitter.. Sİyah-Beyazı oluşturuyoruz yani:D:D |
Evcil Yengeçler gevrekli ve üzümlü ile fındıklı çikolata fındıklı nesede..üzümlü pek uymadı bana..=)=) |
başak burcuyum bütün çikolatalara bayılırım kesinlikle ayırt etmem :D viski konyak aramalı hiç denemedim ama en kısa zamanda denerim inş. :) |
- İç dolgusu seven Kovalar 'konyaklı, fındıklı' :D:Dsapıtmayalım sonra :D:D |
Egzotik tatları tercih eden Koçlar 'zencefilli' çikolata hmm pek sayılmaz ama zencefili severim |
Damak zevkine düşkün Boğalar çıtır çikolata 'krokanlı' çikolata olsun değil krokan taştan olsun:D:D |
Damak zevkinde de tutkulu olan Akrepler 'portakallı sütlü' kesinlikle hayır... |
- Kalite düşkünü Aslanlar 'bitter' aynen ben :congrats: |
- Alkolden hoşlanan Başaklar 'viski - konyak aromalı' ben aLkol sevmemk ama :))):D:D |
Evcil Yengeçler gevrekli ve üzümlü ile fındıklı çikolata bu da ben |
Türkiye`de Saat: 20:14 . |