![]() |
Maymun Yerinde duramayan birisiniz.Cok arkadaşınız var ve sosyal yaşamınız cok renkli.Dedikoduyu biraz seviyorsunuz. Sizi tanıyan sizin gibi biri daha olmadığını düşünüyor. Dikkat çekmeyi cok seviyorsunuz. dedikoduyu sevmem ama diğerleri doğru :D |
Haziran 4 - 14 ~ Kaplumbağa Kaplumbağa Uyumlu, sıcakkanlı birisiniz. Size nasıl davranılmasını istiyorsanız siz de herkese öyle davranıyorsunuz. Sadık ve dürüstsünüz, yapmacık insanlara ve dedikoduya karşısınız. biLdynn waLLa:D:D |
aslan görünüyorum ama değilim ben doğduğmdan beri kartalım :driver: |
Köpek Çekici ve popülersiniz.. Kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavirlarinizla grup icinde liderliğe yakışıyorsunuz. Ben bitaneyim yaa:D ona kendinden emin diil ukala diyelim tam ben olcak :D |
Köpek Çekici ve popülersiniz.. Kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavirlarinizla grup icinde liderliğe yakışıyorsunuz. işte bu benim |
Fare Sessiz sakin ama cok zekisiniz. Dost canlısı, sevilmeyi bekleyen tavırlarınız ilgi çekiyor. Küçük bir arkadaş grubu size yetiyor. Fazla popüler olmasanız da yakınlarının el üstünde tuttuğu birisiniz . nasıl olur ya ola ola fare mi oldum ıyyyyyy:D:D ama açılım güzelmiş sevdim |
Kedi Utangaç ve sevimlisiniz. Tanımadığınız insanlarla konuşmayı sevmez ama arkadaşlarınızla herşeyi paylaşabilirsiniz. Arkadaş seçiminde oldukça dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz. yok daha neler :D |
Türkiye`de Saat: 19:29 . |