![]() |
ye beni gülüm:D:D:D |
yedım senı cıtıy cıtıy :D yafrumm:rolleyes::lollypop:sadbashd |
manyak:D:D |
sadjbasdbasd :D:D fistık:D |
Alıntı:
|
ya biri bişey desin asılıyor bu kız bana:Dbide kız yani:D |
bareguv korkma BOĞA Uğurlu günü: Anneler günü Uğurlu sayısı: Tavşandan 62 Uğurlu rengi: Yavru ağzı Uğurlu taşı: Musalla taşı En sevdiği çiçek: Çiçek Abbas En sevdiği yemek: Sosyete mantısı En sevdiği müzik: Asansör müziği En olumlu özelliği: Sesli sesli osturmamak En olumsuz özelliği: (Erkekler için) misafirlere ....sını göstermek. Anlaştığı burçlar: Yaşlıları karşıdan karşıya geçiren başaklar Anlaşamadığı burçlar: Reha Muhtar izleyen teraziler En büyük arzusu: Matador olmak buda ben değilim:D:D |
şŞş yafrum alıcem senı :D:DgüLüşüne can kurban:lollypop: |
OĞLAK Uğurlu günü: Öğretmenler günü Uğurlu sayısı: Açılan sandık sayısı Uğurlu rengi: Bukalemun rengi Uğurlu taşı: Dikili taş En sevdiği çiçek: Çiçek Dilligil En sevdiği yemek: Patlıcan oturtma En sevdiği müzik: Sanat müziği (sanat sanat içindir olanından) En olumlu özelliği: Kurban derilerini Türk Hava Kurumu na bağışlamak En olumsuz özelliği: Ayşe Arman okumak Anlaştığı burçlar: Şemsi paşa pasajında sesi büzüşen koçlar Anlaşamadığı burçlar: Dönerciye Abi soğanı az, döneri bol olsun diyen akrepler En büyük arzusu: Bir dönerci ustasıyla evlenmek :D:D:D tşk.. |
YENGEÇ Uğurlu günü: Altın günü Uğurlu sayısı: Bütün asal sayılar Uğurlu rengi: Gökkuşağının sağdan sekizinci rengi Uğurlu taşı: Okey taşı En sevdiği çiçek: Bir demet yasemen En sevdiği yemek: Anne dolması En sevdiği müzik: Fantezi En olumlu özelliği: Karşıdan karşıya geçerken önce sağa, sonra sola, sonra tekrar sağa, en sonunda da garanti olsun diye yukarıya bakmak En olumsuz özelliği: Fotoğrafta gözleri kırmızı çıkmak Anlaştığı burçlar: Bulgar göçmeni aslanlar Anlaşamadığı burçlar: Sosyal demokrat kovalar En büyük arzusu: Liposakşın yaptırmak |
Türkiye`de Saat: 15:59 . |