![]() |
Başak: Başak hata yaptığı zaman özür dilemekten çekinmez, ama bunu ne zaman yapacağını kendi kafasından planlar.. herkesi kendileri gibi sandıkları için böyledirler.. onlara göre iş işten geçmiş olsa bile sonuçta özür dilemiş midir, dilemiştir hım:) saol |
Terazi: Hata yaptıkları zaman bunu itiraf etmeye çekinmezler.. o kadar içtendirler ki zaten özür dilerim demelerine fırsat kalmadan siz affettiğinizi söylemiş olursunuz Çok doğru. |
ikizler: ikizler her ne yapmış olurlarsa olsunlar, konuyu iyice derinlemesine bi araştırırsanız mutlaka haklı çıkacaklardır.. haklı olduklarını düşünmüyorsanız demek ki konunun yeterince derinine inmemisiniz o da sizin sorununuz Hahah biliyordum :D Ben asla hata yapmam :D Sorun sizde:D |
Başak: Başak hata yaptığı zaman özür dilemekten çekinmez, ama bunu ne zaman yapacağını kendi kafasından planlar.. herkesi kendileri gibi sandıkları için böyledirler.. onlara göre iş işten geçmiş olsa bile sonuçta özür dilemiş midir, dilemiştir. tebrik ederim aynı ben :D |
Başak: Başak hata yaptığı zaman özür dilemekten çekinmez, ama bunu ne zaman yapacağını kendi kafasından planlar.. herkesi kendileri gibi sandıkları için böyledirler.. onlara göre iş işten geçmiş olsa bile sonuçta özür dilemiş midir, dilemiştir. ben yhaa!!! tam olarak bölee:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 13:56 . |