![]() |
Haziran 15 - 20 ~ Musakka Şaşırdım..Hakkaten en sevdiğim yemek Musakkadır.. Musakka: Çekici ve popülersiniz.. Kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavırlarınızla grup içinde liderliğe yakışıyorsunuz. Resmen beni tarif etmiş adamlar :D:D |
işkembeyim ama yooooooooooook:(:( |
Alıntı:
Çok hassas ve narinsiniz. Kolay aşık oluyorsunuz. Ne cok utangaç ne cok girişkensiniz. Arkadaş grubunuzda kırılmaması icin kollanan birisiniz. senin için buldum işkembeyi ::D:D |
Eylul 15 - 27~ Kokareç tuttum bu konuyu beni anlatıyo :D:D:D |
Abla ne sacma ya :D En sevmedigim yemek çıkmış , kabul etmiyorum ben :D Haziran 25 - 30 ~ Kokareç |
Agustos 16 - 25 ~ Kuru üstu pilav (bu hayatta yemediğim tek yemek, şansa bak :D:D) Kuru üstu pilav: Sessiz sakin ama cok zekisiniz. Dost canlısı, sevilmeyi bekleyen tavırlarınız ilgi çekiyor. Küçük bir arkadaş grubu size yetiyor. Fazla popüler olmasanız da yakınlarının el üstünde tuttuğu birisiniz. |
Tantuni: Esrarengiz birisiniz. Ne zaman nasıl davranacağınız pek belli olmuyor. Çoğu şeyden ilk sizin haberiniz oluyor bu yüzden çok ilgi görüyorsunuz. hmmm :D:D |
Alıntı:
|
Mart 1 - 12 ~ Suşi Yerinde duramayan birisiniz.Cok arkadaşınız var ve sosyal yaş***ız cok renkli. Dedikoduyu biraz seviyorsunuz. Sizi tanıyan sizin gibi biri daha olmadığını düşünüyor. Dikkat çekmeyi çok seviyorsunuz. alakası yok:D |
Kokareç: Utangaç ve sevimlisiniz. Tanımadığınız insanlarla konuşmayı sevmez ama arkadaşlarınızla herşeyi paylaşabilirsiniz. Arkadaş seçiminde oldukça dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz. doğrudurrr=) |
Türkiye`de Saat: 01:07 . |