![]() |
Yengec: Ahh en duygusal burcumuz evine bagli sagdik ask perisi, prensi modundaki yegane burc yildizimiz. Sen en guzeli kendine durmadan MFO den "sari Laleleri" uygun gor. Sahsen biz cok uygun gorduk... sen öyle diyorsan öyledir:D:D |
Akrep: Ehh canim akrepcim bu kadar niyetini belli etmeden ise koyulsan Emre Altug'da sonduremez senin atesini : "Sicak cok sicak sicak daha da sicak olacak valla bu şarkıyı şuan sırf hava çok sıcak diye dinliye bilirim :D:D |
Basak: Yok bu kadar ince eleyip sIk dokumak iyi degil. Ehh malum yaz geldi. Bu kismetde kacmaz hani. Bu yaz yoksa Ege'den "anla beni yaz askim" sarkisini soyleyip duracaksin haberin olsun. yok daha neler:D:D en son dinleyecğm kişilerden:D:D bn kurban dnlcm:D bananeee |
Basak: Yok bu kadar ince eleyip sIk dokumak iyi degil. Ehh malum yaz geldi. Bu kismetde kacmaz hani. Bu yaz yoksa Ege'den "anla beni yaz askim" sarkisini soyleyip duracaksin haberin olsun. vay :D:d saol |
Ikizler: Ehh sizin bu karmasIk ruh haliniz pek sasirtmadi bizi. Sipsevdisiniz bu gun cicek der yarin kelebegi seversiniz. Bizce en guzeli size bicilmis kaftan Nazan Oncelde "AsIk degilim olabilirim.. yuzde elli sevebilirim.." bu ne yavv :D |
Yengec: Ahh en duygusal burcumuz evine bagli sagdik ask perisi, prensi modundaki yegane burc yildizimiz. Sen en guzeli kendine durmadan MFO den "sari Laleleri" uygun gor. Sahsen biz cok uygun gorduk... olabilir:D:D |
Basak: Yok bu kadar ince eleyip sIk dokumak iyi degil. Ehh malum yaz geldi. Bu kismetde kacmaz hani. Bu yaz yoksa Ege'den "anla beni yaz askim" sarkisini soyleyip duracaksin haberin olsun. böğğğ:D:D |
Terazi: Terazi ask'a konsntre olsan birazda o ikizler seni dahada beklemez bu kadar kaprisede gelemez. Bu gidisle seninde sarkin "gokyuzunde yalniz gezen yildizlar yeryuzunde sizin kadar yalnizim" olacak haberin olsun Hiç kimsenin aşkında yoktur gözüm:D:DBen yalnızım,ben yalnızım,yalnızım:D:D |
Türkiye`de Saat: 20:44 . |