![]() |
EĞER SEN BİR YENGEÇSEN Akrep ile uyumlu ve mutlu olursun Oğlak'dan çok şey öğrenirsin Terazi sana güven verir Koç seni geliştirir ve umut verir nasip kısmet:D |
EĞER SEN BİR OĞLAKSAN Boğa ile çok mutlu olursun Yengeç'den çok şey öğrenirsin Koç sana güven verir Terazi senin ilerlemeni sağlar Boğamı istiyorum uLenn :D:D |
EĞER SEN BİR YENGEÇSEN Akrep ile uyumlu ve mutlu olursun Oğlak'dan çok şey öğrenirsin Terazi sana güven verir Koç seni geliştirir ve umut verir hep en sevdiğim arkadaşlarım ikizler olmuştur nerde ikizleerr:D:D |
EĞER SEN BİR BAŞAKSAN Oğlak'la uyumlu ve ve mutlu olursun Balık'dan çok şey öğrenebilirsin Yay sana güven duygusu verecektir İkizler senin kariyerini etkiler interesting :) |
Böyle kavuşma olmazki ikizler kovaya kova teraziye terazi yaya yay koça:D Herkes platonik :D:D |
EĞER SEN BİR TERAZİYSEN Kova ile uyumlu ve mutlu olursun Koç'tan çok şey öğrenebilirsin Oglak sana güvenlik duygusu getirecektir Yengeç seni geliştirir ve güçlendirir herkeste bişeyler istemiş bende kovamı istiyim bari :D:D |
EĞER SEN BİR BOĞAYSAN Başak'la uyumlu ve mutlu olursun; Akrep'den çok şey öğrenirsin; Aslan sana güven duygusu verir; Kova senin kariyerini etkiler ama artı veya eksi; |
EĞER SEN BİR BAŞAKSAN Oğlak'la uyumlu ve ve mutlu olursun Balık'dan çok şey öğrenebilirsin Yay sana güven duygusu verecektir İkizler senin kariyerini etkiler (istemez :D) |
EĞER SEN BİR BOĞAYSAN Başak'la uyumlu ve mutlu olursun; Akrep'den çok şey öğrenirsin; Aslan sana güven duygusu verir; Kova senin kariyerini etkiler ama artı veya eksi; Bu benim... EĞER SEN BİR AKREPSEN Balık'la uyumlu ve mutlu olursun Boğa'dan çok şey öğreneceksin Kova sana güvenlik ve güç verecektir Aslan senin kariyerini etkiler Bu da oğlum... İkimiz de birbirimizden çok şey öğreneceğiz demek ki...:D Oğlumun da benim de yükselen burcumuz aslan,ne demekse yükselen burç...:D:D:D Teşekkürler Metin...:) |
Ben teşekkür ederim :) Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:40 . |