![]() |
EĞER SEN BİR KOVAYSAN İkizler'le uyumlu ve mutlu olursun Aslan'dan çok şey öğrenebilirsin Boğa sana güvenlik ve güç verir Akrep seni geliştirir ve ilerletir tşkler paylaşım için.... |
Alıntı:
zaten günümüzde de öyle olmuyor mu :D:D |
hmm ilgnç |
Alıntı:
Evet çok sevdiğimiz bir film :D Tahmin ettim bir okuyuşta:D |
EĞER SEN BİR TERAZİYSEN Kova ile uyumlu ve mutlu olursun Koç'tan çok şey öğrenebilirsin Oglak sana güvenlik duygusu getirecektir Yengeç seni geliştirir ve güçlendirir Enteresan şu burç olayı.Herşey tutuyor |
EĞER SEN BİR BOĞAYSAN Başak'la uyumlu ve mutlu olursun; Akrep'den çok şey öğrenirsin; Aslan sana güven duygusu verir; Kova senin kariyerini etkiler ama artı veya eksi; bunların hiçbiri tutmadı kim demişse yanlış demiş :D:D:D |
EĞER SEN BİR BAŞAKSAN Oğlak'la uyumlu ve ve mutlu olursun Balık'dan çok şey öğrenebilirsin Yay sana güven duygusu verecektir İkizler senin kariyerini etkiler forza boaaaa:D:D |
EĞER SEN BİR YENGEÇSEN Akrep ile uyumlu ve mutlu olursun Oğlak'dan çok şey öğrenirsin Terazi sana güven verir Koç seni geliştirir ve umut verir dedim ya biliyordumm forever akreepp :D:D |
EĞER SEN BİR TERAZİYSEN Kova ile uyumlu ve mutlu olursun Koç'tan çok şey öğrenebilirsin Oglak sana güvenlik duygusu getirecektir Yengeç seni geliştirir ve güçlendirir Nedense Kovaları hiç sevmem hahaha :D |
EĞER SEN BİR TERAZİYSEN Kova ile uyumlu ve mutlu olursun Koç'tan çok şey öğrenebilirsin Oglak sana güvenlik duygusu getirecektir Yengeç seni geliştirir ve güçlendirir Ben neymişimde haberim yokmuş :D |
Türkiye`de Saat: 04:10 . |