![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #31 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| |
| | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | en dogrusu gec bile kaldilar Bjk nin yedigi gollere bakin kararinizi verin zago,ronaldodan sonra bir turlu duzen tutmadi yoksa toraman,koray,zan iyi oyuncular | ||
| |
| | #34 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #35 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben heertanın stoperi alıncakmış die bılıyorum adamın adını unuttum ![]()
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
| |
| | #37 | |||
| Guest
| Alıntı:
Aynen, Yil sonu sözlesmesi bitiyormus ve uzatmayacaklarmis. Arkadaslar, adam 33 yasinda, tam bize göre, cok tecrübeli, üstelik arjantinli. Hem su eziklerin istedigi carlosdan 10 gömlek üstün! Forza Ayala ![]() | |||
| | #39 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ewet aynen ole siminuc alıncakmış eğer nobre turk olurrsa
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
| |
| | #40 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bencede sawunmamız turkiyenin en ii sawunması baki hariç sol tarafta mehmet sedef daha ii işker yapar bunu gecen sene gorduk baki bı sol bek gıbı dııl de stoper gıbı mac ıcınde gobege kayıyor. bnce ne nery nede baska bı sol kanat oyuncusu lasım bu takıma sag kanat aıı bı takwıe sart | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |