![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yaa yusuf artık beşiktaşın futbolcusu ne olursa olsun adam imzayı attı artık ona destek olunmalı diye düşünüyorum sanki sahaya çıktığı zamanda oynamaması için ellerinden geleni yapıyorlarmış gibi adam çok hevesli evet bütün beşiktaş taraftarı onu istiyo oda tam performans göstercek evett bu baskıyla adam ne kadar oynayabilcek yaa iraz destek verelim tamam yanlış transfer yönetim kötü ama biz doğru olanı yapmalıyız bence
__________________ ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | daha saha içindeki performansı gormeden burdan atıp tutmak kolay bekleyelım ızleyelım ondan sonra yorum yapalım ii veya kotu transfer olduguna. bugune kadar alınan hıguen-diatta-gordon-seriç-tomas jun daha hatırlamadıgım bırcok ısım vardır yusuf bunlardan cok daha kalıtelı bı oyuncu. daha mac oynamadan adamı bu sekılde demorolıze ederek ondan ne kadar fayda bekleyebılırız | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bi durun arkadaşlar.. Oynasın görelim yaa. Hem bu kadar tepki gösterecek ne var ki bu adama sonuçta bazıları gibi taraftara sövüpte sonra gidip o taraftarın karşısına çıkmıyor bu adam Tümer gibi.. Çemkirmelerinizi Demirören ve beceriksiz Denizli ye yaparsanız daha isabetli olacaktır. | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yusufun gelmesi iyi oldu bana göre delgado alternatifi olduğunu bilerek daha cok maclara asılacak die düşünüyorum yeri geldiğinde yusuf la ikilide oynayabilirler | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ulan bugun 1 haziran simdi forumu arastirirken gordumm kac gunler oncesinden acmissiniz simdi ne diyorsunuz YUSUF gibi adammi var TURKIYEDE........
__________________ 13 BOBO | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu kapatıldı ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |