![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #301 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlar fifa kurallarına göre sözleşmesi devam eden oyuncunun bonservisi onun isteği dışında başka takıma verilemez o yüzden eğer m.topuz hakikaten Beşiktaşlıysa rahat olun biz Mehmet'i alcaz fener de topuzu ![]()
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
|
![]() | #302 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti, fb resmi internet sitesinden yapılan açıklamayı okudunuz mu, ne yazıyor o metinde?..ne bir miktar var ortada ne de verilecek oyuncu belli, nasıl bir anlaşmadır ki bu şartları belli olmasın, sözleşme dediğiniz şey her akti belli olan bir prosedürdür, bana çok farklı dalavereler var bu işin içinde gibime geliyor, bekleyip göreceğiz... | ||
![]() |
![]() | #303 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | mehmetin acıklaması ; onların ne istediği ö.deil ben beşiktaşlıyım beşiktaşta oynamak istiyorum.. bu sözü duyanlar hala mahmeti almak istiyorsa başka bişi demiyorum..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #304 | ||
H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beşiktaş'tan açıklama: "FIFA'ya gideriz" Beşiktaş yönetimi, Kayserispor'un anlaşmaya vardıkları Mehmet Topuz'un transferine izin vermemesi ve bu futbolcunun bonservisi Fenerbahçe'ye verdiğini açıklamasına tepki gösterdi.Siyah beyazlı yöneticiler Topuz transferinde bugün yaşanan gelişmelerden duydukları rahatsızlığı dile getirerek, "Gerekirse FIFA'ya kadar gideriz. Gelişmelerin ayrıntılarını tam olarak öğrendikten sonra gerekli girişimlere başlayacağız" dediler.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #305 | ||
H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beşiktaş'tan açıklama: "FIFA'ya gideriz" Beşiktaş yönetimi, Kayserispor'un anlaşmaya vardıkları Mehmet Topuz'un transferine izin vermemesi ve bu futbolcunun bonservisi Fenerbahçe'ye verdiğini açıklamasına tepki gösterdi.Siyah beyazlı yöneticiler Topuz transferinde bugün yaşanan gelişmelerden duydukları rahatsızlığı dile getirerek, "Gerekirse FIFA'ya kadar gideriz. Gelişmelerin ayrıntılarını tam olarak öğrendikten sonra gerekli girişimlere başlayacağız" dediler.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #306 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ben sana söyleyim aziz başkan bu kayserinin başkanı mı ne hurmacı ona para verdi bu kadar mehmet topuz da parayı seçecek bjk yi değil | ||
![]() |
![]() | #307 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #308 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ayrıca aynı durum 6 sene önce Beckham transferinde de yaşanmıştı Barça kulüple Real Madrid ise oyuncu ile anlaşmıştı sonuçta eli mahkum bir şekilde Real Madrid'e satmak zorunda kalmıştı Man.Untd. tabi burada azize denen illegal olan herşeyde çok iyi olan bir kişiden söz ediyoz o da ayrı...
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #310 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
"Ben Beşiktaşlıyım !.." Mehmet Topuz transferi Fenerbahçe ve Beşiktaş kulübünü karşı karşıya getirirken; Kayserispor'un bonservisini 5 milyon euro artı Gökhan Emreciksin karşılığında Fenerbahçe'ye verdiği Mehmet Topuz "Ben Beşiktaşlıyım ve Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" dedi. Topuz bu açıklamayı saat 14.00'da Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programında yaptı. Topuz'un bu açıklamasının üzerinden yaklaşık üç saat geçtikten sonra ise Kayserispor kulübü yıldız futbolcunun bonservisini Fenerbahçe'ye verdi. Şimdi gözler Mehmet Topuz'un bu gelişen olaylara takınacağı tavıra çevrildi Ligtv.com.tr - VideoHaber - "Ben Beşiktaşlıyım !.." şu videoyu izleyin helal olsun mehmet topuz
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |