![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #352 | ||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | BOSMAN kuralı var arkadaşlar... Nedir bu kural? Bir futbolcu kendi kulübüne danışmadan istediği takımla sözleşme yapma hakkına sahiptir... Kayseri ya bu işi uzatmadan bonservisi verecek ya da fifa onlara ders verecek... Hayırlı uğurlu olsun en sevindiğim transfer...
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
![]() |
![]() | #353 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kimseyi zorla istemediği takımda oynatamazlar adam açık açık konuştu beşiktaşlıyım diye hala ne uzatırlar anlamam kayseride fb de bu işten çok zararlı çıkıcaklar ![]() | ||
![]() |
![]() | #354 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | merhabalar Benim korkum fifa gideriz diyen yönetim fifa kurallarına göre sözleşmesi devam eden bir oyuncu ile klubunden habersiz transfer görüşmesi yapamaz kuralıdır. eğer kayseri bunu öne sürerse ceza alırız | ||
![]() |
![]() | #355 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #357 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
adamlar satacagiz dedi ya eee biz de anlastik onunla ne kural disi ya ayrica bize kural disi olursa onlara da kural disi futbolcu bu hayvan degil nereye gitmek isterse gider zorla oynataca degil ler ya ayrica butun ezikfenevhayvanatbahcelilere bu resimi gun boyunca hediye edecegim mehmet topuz ezikbahceye imzayi atmazsa fenev sadece pacal noumanin tutugunu alir ![]() __________________
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | |||
![]() |
![]() | #358 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Doğru diyorsun arkadaşım ama sözleşmesi devam eden futbolcu ile klubunden habersiz görüşmek büyük suç fifada. | ||
![]() |
![]() | #359 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | İş Topuz'da biter, Topuz gitmek istemezse Kayseri onu nereye gönderiyor, aynı sorun bizde de oldu işte, Aydın Bursa'ya gitmek istemedi ve şu anda bizde...Kayseri mallık yapmasın, adam olsunlar, kulübe o kadar hizmet etmiş bir oyuncuya karşı biraz daha iyiniyetle yaklaşsınlar...Taa ne zamandır diyorum zaten bu Hurma kadar haysiyetsiz, para düşkünü bir adam daha yok, yine çıktı karşımıza işte, ama ben Demirören ve Topuz'a güveniyorum, bu işi yarın olmadan bitirirler... | ||
![]() |
![]() | #360 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |