![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #374 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | iddaa ediyorum fener sadece topuz alacak
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #375 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yazıklar olsun fb ezikliğini bir kere daha kanıtladı bu saatten sonra bize yar olmaz bence topuz | ||
![]() |
![]() | #376 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | adi bakalim olay mehmette bitiyor fenerinki pislik yapmak ama bizimde yaptigimiz o oldu gerci neyse karsilikli bu isler herkez belirli seyler yapacak ve alabilen alacak burdaki asil serefsiz yillardir onlara hizmet eden topcusunu daha dun besiktasla anlastim dedigi halde vefasizlik gosterip fenere vermesidir kayserisporun bu sempatisini ayaklar altina aldilar
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #378 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | öylemi eğlendiririz koçum biz seni merak etme öyle bir eğlenceksin ki ne oldum delisi olcaksın biz kupa kaldırırkende eğlendin mi izledin mi şovları onlarıda merak etmişsindir sen şimdi kupanın sapını verin diye bağırdık ama vermiyolar napalımm kardeşş böyle bir prosedür olamaz dediler bizde acıdık ama napalım artıkk...
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #380 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Mehmet Topuz`un menajeri Metin Korkmaz bugün gelişen olaylar üzerine ``Mehmet Topuz son sözünü söylemiştir, kendisi Anadolu çocuğudur verdiği sözden dönmez. Başkan Yıldırım Demirören`le her konuda anlaştı. Bizler o karakterde insanlar değiliz Mehmet gelecek sene Beşiktaş forması giyecek`` açıklamasını yaptı. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |