![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #892 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() “Beşiktaşlıyım, Beşiktaş forması giyeceğim” diyen Mehmet Topuz’un önce Galatasaraylı olduğu iddia edildi, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, “Bana Fenerbahçeli olduğunu söylemişti” açıklamasını yaptı. 50 milyon Euro verilse bile Fenerbahçe’ye gitmeyeceğini belirten Topuz’un annesi Ayşe Topuz ve babası Osman Topuz dün açıklamada bulundular. Tatil yaptıkları otelde basın mensuplarının karşısına geçen Topuz’un ebeveynleri, “Ailecek Beşiktaş’ı tutuyoruz” dediler. ![]() Başkan ziyaret etti Anne Ayşe Topuz, “Mehmet’in Galatasaray’ı, Fenerbahçe’yi tuttuğunu iddia ediyorlar. Ben de, eşim de yıllardır Beşiktaş’ı tutuyoruz. Oğlum Mehmet de Beşiktaşlıdır. Herkes çıkıp, birşeyler söylüyor. Konuşanlar, oğlumu benden daha iyi mi tanıyorlar? Biz her konuda oğlumuzun arkasındayız, onun verdiği karara herkesin saygı duyması gerekiyor” dedi. Yıldız oyuncunun babası ise şöyle konuştu: Beşiktaş’a ve başkan Yıldırım Demirören’e teşekkür ederiz. Bir mal gibi satılmak ve alınmak istenen oğluma kol-kanat gerdiler, sahip çıktılar. Benim oğlum doğuştan Beşiktaşlı. Dünyaları verseler, kulübüne ihanet edip, satmaz. O önce Allah’a, sonra da Beşiktaş’a emanettir... Öte yandan Başkan Yıldırım Demirören, Genel Sekreter Kenan Öner ve yönetici Şeref Yalçın’ın, Antalya’daki Mehmet’i ziyaret ettikleri ve bir görüşmede bulundukları kaydedildi. Murat Akbaş Topuz için süreç başlıyor Mehmet Topuz konusunda top artık Türkiye Futbol Federasyonu’nda... Kayserispor’un bonservisini Fenerbahçe’ye verdiği yıldız futbolcunun Beşiktaş’la anlaşmasının ardından Sarı-Kırmızılı yönetim, konuyu federasyona taşıdı. Sözleşmeli oyuncusuyla bilgisinin dışında anlaşma yapılmasına tepki gösteren Kayseri yönetimi, federasyona şikayette bulunurken, günlerdir gündeme damgasını vuran Topuz olayında verilecek karar için artık geri sayıma geçildi | ||
![]() |
![]() | #893 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | merak etmeyin sayın topuz ailesi Beşiktaşa gönül veren hiç bir insanı bizim kulübümüz yarı yolda bırakmaz mehmeti ne pahasına olursa olsun alacağız | ||
![]() |
![]() | #894 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş; sarı-lacivertlilerin "Şapkamızı giyecek" yorumuna "asla" yanıtını verdi. Beşiktaş ile F.Bahçe arasındaki Mehmet Topuz savaşında şimdi de "şapka krizi" ortaya çıktı. Beşiktaşlılar; sarı-lacivertli bazı yöneticilerin, "Mehmet Topuz çarşamba günü gelecek, 'Bir gün herkes F.Bahçeli olacak' şapkasını giyecek ve imzayı atacak" haberine sert tepki gösterdiler. Siyah-beyazlıların, "Bazı kişiler, tehlikeli laflar ediyorlar. Mehmet, | ||
![]() |
![]() | #896 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | işin acık kısmı topuz vefakar bı takım istiyor azız sıcak davranmış olsa galıba fenerdeydı ama ezık oldugunu anlıyor ve başkan topuzu ıkna edıyor su an da topuz bjk de oynmak istiyor inş. da oynar bu olaylastık gıbı uzadı herkesın sabrı tasıyo artık | ||
![]() |
![]() | #897 | ||
Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | aslinda bizimde bir sapka giydirmemiz gerekiyo... Bir gün herkes Besiktasli olmasin, birakin o ayricalik bizde kalsin ![]() | ||
![]() |
![]() | #899 | ||
Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Gündem yaratmak isteyen tüm eziklere kapak olsun... | ||
![]() |
![]() | #900 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ben eskisi kadar mehmete sıcak bakmıyorum. eğer bu adam daha önce ben gs liyim dediyse ve de rıdvanı arayıp ben fenere gelmek istiyorum diyip aracı olmasını istediyse artık benim için nobreden rüştüden farksız
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |