![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #903 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | heheh ![]() | ||
![]() |
![]() | #904 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Rustu ve Nobrenin katkisi ortada. Mehmet Topuz bas bas bagriyor ben Besiktasliyim gerekirse 1 sene oynamam diye. Sen daha medyanin gazina gelip cikan yalan haberlere inaniyorsun! Bukadar cahil olmayin!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | |||
![]() |
![]() | #907 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ne haysiyetsiz adammış bunlar ya ulan paraya tparsınız siz köpeklerr...başkanım gözünü sevim bu kadar olaydan sonra şu ezik azizeye bırakma topuzu gerekrirse sözleşmesi için gerekli fesih bedeli 10m euro da olsa bastır al şu çocuğu
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #908 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yaa arkadaşlar rahat olun en kötü mehmet beklicek bize bedavaya gelcek oda kayseriye gircekk o yüzden hiç canınızı sıkmayın her türlü kapana sıkışçaklar hemde zararlı çıkıcaklarını bildikleri için vermek zorunda kalcaklar köpppekkk gibi
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #909 | ||
H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
yd:Çakar gibi kişilerden bu ülke Futbolu değer kaybediyor. aç: Doğru doğru bende ozman haftaya paf oyuncusuyla çıkarım sahaya yd:Yok sen ufak sahte çakArla çık ![]() İzlemek isteyenler için link
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu gandalfzeze tarafından (08-06-2009 Saat 10:43 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #910 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | O sapki degilde Fener baska birsey giyecek yakinda ![]()
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |