![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #912 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | gerçektende öyle çok uzadı bu olay ama topuz fenerde oynamıcak azizeeee beşiktaşta oynıcakk bunuda herkes görücekkk sen konuş bu laflarını tek tekkk yicekksinn su iççeksin sonra buzz gibi ezik heriff heryerde belli ediyosunuz lann kendnzii
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #913 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İyice karıştı ortalık,bekleyip göreceğiz.
![]() |
![]() | #914 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | demirören cevabı verdi | ||
![]() |
![]() | #915 | ||
H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sen o Rıdvan serefsizine inanıyorsan ben daha bişi demem..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #916 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İzledim ya,Ahmet Çakar'ın konuşurken takındığı seviyesiz tavra karşı az bile söyledi Sayın Demirören...
![]() |
![]() | #917 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu iş çok uzadı artık topuz eninde sonunda şanlı formamızı giyck sonra pişman olcaklar bu kadar uzattıkları için beyinsiz adamlar hala anlamıyorlar beşiktaş sevgisini | ||
![]() |
![]() | #918 | ||
H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #920 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ........................ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |