![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Arkadaşlar Ze Roberto çok büyük futbolcu buna katılmayan yok ama isyankarkartal Gustavo Nery de çok büyük bir sol kanat oyuncusu.O gelseydi inan bana Münch'ten sonra tarihimize geçerdi ve sende bize hak verirdin.Ama zaten Ze Roberto bitti gibi.Ona ve Beşiktaşımıza hayırlı olsun diyelim ve gereksiz polemiklere girmeyelim...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
|
![]() | #82 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Polemik konusu yapmayacağım; Forma ve kombineleri Beşiktaş için alırım, Ze Roberto için değil. Beşiktaş taraftarıyım Ze Roberto'nun değil. Askerde olacağım için kendime kombine almadım ama 2 tane arkadaşlarım adına alıp hediye ettim, 3 tane de forma sipariş verdim. Çarşamba günü de t-shirt siparişi vereceğim. Bunları oyuncular için yapmadım, Beşiktaşlı olduğum için yaptım... | ||
![]() |
![]() | #83 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Sen Ne Bakarsinnnnnnnn Pasfotomaça Biz Zaten Ze Robertoyu Aldikkkk!!!!!!!!!!!1 | ||
![]() |
![]() | #84 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Biz şimdi Ze Roberto'yu yarın İstanbul'a getiririz.Fotomaç da manşet verir:İbrahimovic ile Carlos Fenerbahçe'de diye.Versinler biz transfer yaparız onlar manşet yaparlar.Hayal mahsülü bunlar Fotomaç,sizin gibi gazeteleri gerçek haber verirken görmek isteriz.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #86 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Bu Transfer Gerçekleşmiycek...Locked...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |