![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #971 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
arkadaşlar kimsenin canını sıkmak istemem.fakat bu işin sonunda galiba mehmet topuz fenerde oynayacak.niye böyle düşünüyorum:çünkü,fener medyası bunun altyapısını hazırlamaya başladı.rıdvan dilmen aracılığıyla mehmet topuzun fenerde oynamak istediğini gündeme getirdiler.şimdi mehmet topuzun menajerleri hakkında değişik iddialar ortaya atıyolar.yani bu gidişatın sonunda mehmet topuzu fener formasıyla şu sözleri söylerken görürsek hiç şaşırmamalıyız:''ben aslında fenerde oynamak istiyodum.fakat aziz başkan bana biraz ters konuşunca,kızdım ve beşiktaşla görüştüm.fener camiasından özür diliyorum.''aziz yıldırımda,emre belezoğlu transferinde olduğu gibi''mehmete ben kefilim,taraftarımızda ona sahip çıksın,oğlum hayırlı olsun''.bende böyle olmasını istemem,fakat bu işin sonunda bu olacak.mehmet topuz beşiktaşı ve yıldırım demiröreni ortada bırakacak gibime geliyo.hayırlısı.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
|
![]() | #972 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben anlamıyorum bu Mehmet Topuz inadını.. Topuz, Aziz Yıldırım ile telefonda konuştuğunda, Yıldırım gel atalım imzayı deseydi gidip atardım dedi. Bu cümleden sonra hangi Beşiktaş aşkından bahsediyor, hiç anlam veremiyorum....
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() |
![]() | #974 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Recep Mamur ne biçim bi şahsiyettir öyle.Azizeye yalakalık yapıcam diye demirörene "yalancı" dedi.Demirören "telefon kayıtlarına" baksın diğince kıvırdı "çarşamba 10:30'görüştük" dedi.Bunlar bir klubün nasıl başkanı olabiliyor anlamıyorum. Birde isyan ediyor başkanlık böyle olacaksa ben bunaldım istemiyorum diyor.Önce sen dalavereyi bırakıcaksın.Kulübünü temsil ediyorsun akıllı davranıcaksın.Market işletmiyosun.İstifa et bencede.10 senedir size hizmet veren yetenekli bir çocuğu harcayıp sinir krizleri geçirttiniz.Beşiktaş düşmanlığı-fener yalakalığı dünki programda apaçık gözüktü... En son ahmet çakar da tam bir goygoycu.Kıvıra kıvıra bi hal oldu. | ||
![]() |
![]() | #975 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | afedersin diyorsun ama affetmiyorum onlarin bozuk pilanlarini yaziyorsun ve onlara yardim ediyorsun ben bir besiktasli olarak sana cok kizdim ...sen de simdi bana diyebilirsen sen de kimsin bana kizacaksin ...kardesim butun medyayi biz biliyoruz serefsizleri de biliyoruz sen de onlarin oyunlarnina dusme mehmet topuz geri adam atmazsa azize fenevbahcey bile satsa alamz mehmet topuzu bunu boyle bil ...baskan mehmete her turlu fedakarlgi yapariz dedi ezikbahceliler gundem degistirem istiyor cifte sampiyonlugumuz yediremediler kendisine ...ne kadar fenerbahceli varsa allah belasini versin
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli Konu OutKast tarafından (08-06-2009 Saat 16:02 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #976 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu dediklerini söyleyecek insan için zerre üzülmem biz çok şampiyonluk görmedik şampiyonluk görmek içinde fener gibi küçülmeyiz!!! bizim isteyeni aynı mehmette olduğu gibi kapımız açıktır ama bizi istemeyen kişi kim olursa olsun gelmesin...
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() |
![]() | #977 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | o zaman beşiktaş devrede yoktu bu birincisi ikiniciside bu çocuk iyi oyuncuyum artık büyük kluplere transfer olma vaktim geldi bnmde kariyerim var diyerek böyle bir hakkı var beşiktaşlı olması fenerbahçede oynamasına beşiktaştan bir teklif gelmediği sürece engel teşkil etmez ama beşiktaş talip olunca hemen beşiktaş diyo daha ne yapsın bu oyuncu size anlamadım ayrıca ailesi yalan mı söylüyor bizim taraftarımız bunu yaparsa ezikler neler yapmaz
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #978 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | istemeyen tabiki gelmez mehmetin dönüşü yok artık eğer giderse biliyor neler olucağını artık fenere giderse karaktersiz diye anılcak artık öyle birşey olsada gidemez görceksiniz gitmicekk topuz çocuk mu bu yaa kandırcak hayret bişeyy
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #979 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nereye alicaksiniz . Topuz bizi istiyor o istemeden alamazsiniz
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #980 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla pek ihtimal dışı sayılmaz..Olabilir tabi ki..Ancak bizim umudumuz, şu ana kadar Mehmetin gösterdiği dik duruş..Eğer o kararından vazgeçecek olursa yapılacak pek bişey yok .. Böyle bir şey yapacak olursa üzülecek birşeyde yok zaten..Bu saatten sonra ne olursa olsun kaybeden biz olmayız..oyuncunun karektersizliği deriz geçeriz..Çekirdekçiler de bu durumu içine sindirirmi oda ayrı bir konu..ben pek ihtmal vermiyorum onu da söyleyim..o zaman 1.transfer savaşları başlar..fener oyuncu almak isterse, normalde alacağı paranın kat be kat üstünde para vermek zorunda kalacaktır..Çünkü her adı geçen oyuncu için engel koyabilirz.. ilk işimizde Özer'i almak olur.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |