![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1021 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | off off iice sıktı hadi noktalansın | ||
![]() |
|
![]() | #1022 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | arkadaşlar şimdi biryerde okudum ligtvnin sayfasıydı galiba beşiktaşın transfer cezası alma durumu varmış alırsa n'olacak | ||
![]() |
![]() | #1023 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mehmet topuza gercekden cok acimaya basladim cok aci cekiyordur kesin medyaya ise yaziklar olsun böyle malzeme buldular hemen acimadan yapiyorlar birseyler bu haberler bitsin artik ve mehmet topuz ise besiktasimiza gelsin kayserispor yöneticiler bu transfere kolaylik saglamiyorya allah onlarin belalarini versin kayserisporu kayserispor yapan gökhan ünal ve mehmet topuz gökhani küsdürerek sattiniz mehmet ise fenomen oldu kayserispor icin attigi onca goller insafya yapdiiginiz cok büyük bir ayip artik bu is bitsin
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
![]() | #1024 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Mehmetin söylediklerinden şüphesiniz varsa (ki olabilir) febeye gitmesi muhtemel görüşü kanıtlanabilir. Ancak Mehmetin söylediklerine itimadınız varsa dünyada hiçbir kanun ve kural Mehmetin febeye gitmesine müsaade etmez. O halde tartışılacak yegane konu Mehmetin söylediklerinin arkasında durup durmayacağıdır. C.Ronaldo ben Siirt Köy Hizmetlerinde oynayacağım derse hiçbir kuvvet tersini yaptıramayacağı gibi... Gönül bu akada konar bokada. Mehmetin gönlü gerçekten Beşiktaştaysa diğer güzide klübümüz etrafa bok misali sürtünerek hertarafı kokutmasa, o boku Beşiktaş, M.Topuz, Kayserispor ve Federasyona değdirip kendimizi aklama zahmetine sokmasaydı istiyor gönül. | ||
![]() |
![]() | #1025 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | kayserinin amacı para koparmak | ||
![]() |
![]() | #1028 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yalnız topuz konuştuklarından dönerse bizim açımızdan kötü olr söliim | ||
![]() |
![]() | #1029 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dönerse ne kötü olacak onu anlamadım..Eğer Dönerse üzülecek veya kaybedeceğimiz bir şey olmaz..Aksine mehmet topuz kaybeder..Kendi karaktersizliği olur o kadar..Kaç gündür Beşiktaşlıyım diyecek,Fenerde asla oynamam diyecek ,sonra gidip fenere imza atacak öyle mi? Öyle oldu diyelim Beşiktaş ne kaybeder? Beşiktaş Klubü burda ne yapabilr ? Bizim hazımsızlık problemimiz yok..Alnımız açık..Eğer sözünden dönerse ben şahsen hiç üzülmem aksine mutlu olurm..Karektersiz adamlarla işimiz olmaz !!.. | ||
![]() |
![]() | #1030 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | illa rezil edelim kendimizi diyorlar oscarlik bir komedi izliyorum vallah
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |