![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Beşiktaş’ın Ailton’un gönderilmesi ve Nobre’nin de Türk vatandaşı olması halinde defansa Jean Alain Boumsong’u transfer etmek istediği öğrenildi. İngiltere’de Emre Belözoğlu’nun da forma giydiği Newcastle United takımında oynayan Fransız futbolcunun 2010 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor. İngiliz kulübünün 27 yaşında ve 1.90 boyundaki futbolcunun parasını ödemediği için aralarında sorun çıktığı öğrenildi. Boumsong’un takımdan ayrılmak istediği ve Newcastle United’in da bu futbolcuyu göndermeyi düşündüğü öğrenildi. Tigana’nın eski öğrencisi olan Boumsong ile Fransa’nın Marsilya takımı da ilgileniyor. Beşiktaş yönetiminin Fransız defans oyuncusu ve menajeriyle görüşmelere başladığı öğrenildi. Kaynak: ENGİN ALBAYRAK/Yenisafak | ||
| |
| | #2 | ||
| Guest
| Aralarinda en cok begendigim oyuncu zaten BOumsong... Adam kaya gibi masallah düsünsenize Zan-Boumsong allllllah forvetlerin vay haline hersey yolunda gidersa arkadaslar bu haftasonuna kadar belki de simdiye kadar gördügüm en iyi besiktas karsimiza cikacak... tabi yasim daha 20 oldugundan eskileri görmedim bilemiyorum yani ![]() ![]() ![]() ----Nobre--------------Bobo---- -------------------------------- -------------Delgado------------ Rico------------------------Burak ------------Kleberson------------ --------------------------------- Ibo------Zan-----Boum.--Toraman --------------------------------- ------------ Runje---------------- ÖFFFFFFFFFFFFF yeme de yaninda yat ![]() Konu guelinho tarafından (15-08-2006 Saat 03:24 ) değiştirilmiştir.. | ||
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |