![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1261 | ||
Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
" Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında tarihi bir kapışmaya neden olan Mehmet Topuz´un transferinde flaş gelişme... Yıldız oyuncu, İstanbul´a gelen menaceri aracılığıyla bonservisini elinde bulunduran Sarı-Lacivertli kulübe imzayı attı. Beşiktaş ile anlaştı, bonservisini Fenerbahçe aldı, ortalık karıştı. Günlerdir transfer gündeminin zirvesinde yer alan Mehmet Topuz’da yine flaş bir gelişme var. Fenerbahçe’nin bonservisini almasının ardından, “Kesinlikle Fenerbahçe’ye gitmem. Ben Beşiktaşlıyım” gibi açıklamalar yapan genç yıldız, Siyah-Beyazlı yönetimin bonservis sorununu bir türlü çözememesi üzerine bunalıma girdi. Bir yıl boşta kalmak, ya da Kayserispor’a geri dönme ihtimalini göze alamayan Topuz, menaceri Hakan Şirin aracılığıyla Fenerbahçe’ye imzayı attı. Mehmet Topuz’un yakın çevresine, “O sert açıklamaları Beşiktaş Yönetimi’nin isteği üzerine yaptım. Beni çok zor durumda bıraktılar” diye dert yandığı öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi’nin Topuz’a imza attırmasına rağmen bu işi bir süre daha saklayıp, resmi açıklama için ortalığın yatışmasını bekleyeceği ifade edildi. Sarı-Lacivertliler, imza töreninde Mehmet Topuz’a, “Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak” şapkasını taktırmayı planlıyor. " Eger dogruysa Fanatik.com.tr'nin haberi, Mehmet Topuz bize en büyk darbelerden birini vurmus olur!! Eziklerin alay konusu haline geliriz... Insallah yarin basin toplantisinda BJK'de oynicam diye bir aciklama yapar! Konu Mehmet tarafından (10-06-2009 Saat 11:21 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #1262 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bir haberde Fotomac'tan: Zafer Fener'in Topuz, F.Bahçe'de oynamayı kabul etmezse Kayseri ile alınan karar gereği federasyona başvurulup yasal işlem başlatılacak Başkan Yıldırım'ın "Bir gün herkes F.Bahçeli olacak şapkasıyla imza attıracağım" dediği Kayserili yıldız yarın resmen F.Bahçe'de. F.Bahçe ile Beşiktaş arasında günlerdir gerilime neden olan yılın transfer olayında sarı-lacivertli ekip işi bitirdi. Mehmet Topuz'un bonservisini alan sarı-lacivetliler dün yeniden Kayserili yöneticilerle bir araya geldi, Topuz'la iletişime geçti. Uzun süren telefon trafiğinden sonra imzaya giden yol çizildi. Mehmet Topuz, yarın Kayseri'ye gidecek, bir basın toplantısı düzenleyecek. Burada Mehmet'e Kayserispor bir teşekkür plaketi verecek. TOPUZ: ARTIK BIKTIM Mehmet Topuz aynı akşam İstanbul'a dönerek "Bir gün herkes F.Bahçeli olacak" şapkasıyla resmi imzayı atacak. Mehmet'in dün "Bu gerilimden bıktım. Sadece ben değil ailem de zarar görüyor" sözlerinden sonra düğümün çözüldüğü belirtiliyor. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, "Topuz ile ilgilenen takım eziktir" sözüne, Aziz Yıldırım, "Kim ezik göreceğiz" demişti. Olamaz ya, bu Azize'yi ben... Topuz sabredemedi herhalde, Fener tercih etmis gibi ![]() | ||
![]() |
![]() | #1264 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ezikler ya sanki başkan söyledi herşey tamam saflar bi ton adam başkanın açıklamasından sonra istiyorum demiş he hu he alın oynatın en büyük beşiktaşlı MEHMET TOPUZU ![]() | ||
![]() |
![]() | #1265 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | insallah öyledir, ama normalinde ikisinden biri yalan haber yayinliyo, ikisininde ayni haberi yayinlamasi beni sasirtti ve az da olsa inanmami sagladi... Hadi Mehmet, göster Besiktasliligini ve gerisini getir!! | ||
![]() |
![]() | #1266 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bugün yalanlama geldi geldi.gelmedi eziklere hayırlı olsun diyecez | ||
![]() |
![]() | #1267 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok artik daha neler
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
![]() | #1270 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | YAw arkadaşlar sizi anlamıyorum..Tamam Topuz bizi satmış olabilir,satarsa tüm söylediklerini yalamış olur..Ancak kamuoyu gözünde rezil olan,ezik olan biz olmayacağız..Burda Beşiktaşımızın kaybedeceği birşey olmaz..Bu saatten sonra Topuz fenere imza atsa ne olur,hayır gelir mi??Ezik Klubun ezik taraftarı içine sindirir mi??Gerçi bunların ne mal olduğu belli Topuzu bağrında da basabilir..Ancak ''BEn BEşiktaşlıyım,tercihim %100 beşiktaştır , 50 mil.dolar verseler Fenerde oynamam'' diyen bir adam 2 gün sonra Fenere imza atarsa ona da birşey yapamayız..Eğer öyle bir imza olursa Bence üzüntü değil mutluluk duymalıyız..Çünkü Kaypak topçularla işim olmaz,bugün ak dediğine kara diyen adamı biz napalım..Bu Klup , Bu taraftar başka kluplere benzemez..Kendisi kaybeder,cümle alem ne mal olduğunu görür.. Tabi tüm yazdıklarım ''Mehmet Fenere imza attı'' iddiasına yöneliktir..Kendi adıma söylemek gerekirse , Mehmet Gerçek Beşiktaşlıysa imza atacağını sanmam..1 yıl daha kayseride kalır,sene sonu bedava alırız.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |