![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Arkadaşlar hepimiz izledik okuduk...mehmet topuz ntv de canlı yayında konuştu menajeri konustu hatta besiktas yemeğinde menajeri altını çizdi bu adam sahiden besiktaşlı diye ..ailesi altını çizdi beşiktaşlı diye kendi büyük konuşarak besiktaşlı olduğunu 50 milyon euroda versele fener forması giymeceğini bildirdi... şimdi size sormak istiyorum herkesden 3 yanıt alalım düşüncelerinizi bu 3 yanıta saklayın... 1. günlerce yanlı medya tarafından yalan haberlerle besiktaslı yöneticilerin bu futbolcuya baskı yaptıgı söyleniyor...siz buna inanıyormusunuz sizce mehmet çocukmu ? bukadar neden ileri gitsin eger besiktaslı değilse?? veya tam tersi fener yönetiminin kayseriden daha yüksek bonservisle ücreti ödeyerek kayserinin biz seni fenere veriyoruz ne diyorsun sorusunu bile sormamalarına sebeb olması ve bonservisin bizde yakarız futbol hayatın biter diyip korkutması baskı altına almak demek değilmi ?? 2. günlerdir fifa kurallarından cezalardan bahsediliyor...siz bosman kuralını bilirmisiniz niye çıktı ? bir futbolcunun istemediği bir kulupte bir mal gibi gönderilmesini engellemek amacıyla çıktı....transferde esas sözleşmesi devam eden futbolcunun isteği değiilmidir?? 3. bu soru çok özel bir soru...ben bu transferden migdem bulandı inanıyorum bugun islem tamam bu adam besiktaslı olucak yada 1 sene daha bekliycez...ama inanın ben tiksindim bu işten...bu adamın soyadının topuz olması beni düşündürüyor bir golden sonra siz olsanız türübünde bagirirmisiniz mehmetten sonra her bir agizla topuzzzzz diye???yani kısaca artık dua eder oldum fenere transfer olup bol bol gol atmasını ![]()
__________________ ../------------????? -----------\ ./Tello--------?????-------Holosko \ /--------Ernst-----fink----------\ /?? ---toroman-----gökhan---sivok--\ /-----------------rüştü------------------\ Yıldızlar için değil ; renklerin ,adın ,duruşun için Beşiktaşk Konu Mehmet tarafından (10-06-2009 Saat 13:22 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #2 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1. ve 2. maddelerde son derece haklısın ancak 3. maddene katılmıyorum..hatta saçmalamışsın..Adamın soy adı Topuz yaw..yuh diyorum daha bişey demiyorum sana.. | ||
| |
| | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
yok usta ben tiksindim bu ezik fenerliler soyadı moyadı dinlemezler katil ederler beni ![]()
__________________ ../------------????? -----------\ ./Tello--------?????-------Holosko \ /--------Ernst-----fink----------\ /?? ---toroman-----gökhan---sivok--\ /-----------------rüştü------------------\ Yıldızlar için değil ; renklerin ,adın ,duruşun için Beşiktaşk | |||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen abi . mehmet gelsin mehmet topuz diye bağırırz ne farkeder bizim oyuncumuz yeni kartalımız
__________________ | ||
| |
| | #5 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
| |
| | #6 | ||
| Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | 3. sorudan başlıyorum ![]() oyuncu türk olunca spiker soyadını söylüyo biz ismini söylüyoruz.yada kartal mehmet gibi bi lakap takılabilir.. 2. biliyorum ve sana katılıyorum oyuncuyu istemediği takıma bi mal gibi satmak insanlıkdışı birşey. 1.mehmetin beşiktaşlı olması için bir sürü kanıt çıktı ortaya onlara bakabiliriz.. Son olarak mehmet beşiktaş için bu kadar şeye karşı duruyor bizimde ona sahip çıkmamız lazım.. beşiktaşı için bu kadar direnen bi insan için sıkıldık demek bize yakışmıyor bence..
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
| |
| | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
bu cevabın çok hoşuma gitti...eger dediğin gibi olursa sahiden bu adamın arkasında olmak lazım.... bende şaşirdim kaldım canlı basın açıklamasını bekliyorum birazdan gerçekleşecekmiş ....
__________________ ../------------????? -----------\ ./Tello--------?????-------Holosko \ /--------Ernst-----fink----------\ /?? ---toroman-----gökhan---sivok--\ /-----------------rüştü------------------\ Yıldızlar için değil ; renklerin ,adın ,duruşun için Beşiktaşk | |||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | hadi inşallah yaa
__________________ | ||
| |
| | #9 | ||
| Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ciddi misin?? nerde olucakmış?
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
| |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ******** yanlı fener medyasınına göre bugün basın açıklaması olucakmış dünden beri uyku tutmadı bende şaşirdim kafa mafa kalmadı hangi habere inanacağimi hangi haberi nerde okuduğumu da şaşirdim...
__________________ ../------------????? -----------\ ./Tello--------?????-------Holosko \ /--------Ernst-----fink----------\ /?? ---toroman-----gökhan---sivok--\ /-----------------rüştü------------------\ Yıldızlar için değil ; renklerin ,adın ,duruşun için Beşiktaşk | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |