![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1381 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence topuz gitti.. | ||
![]() |
|
![]() | #1382 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Mehmet Topuz iyi dribling yapabilen boşlukları iyi değerlendiren fiziki gücü birçok futbolcudan daha iyi olan bir oyuncu, fakat Beşiktaşımızın istediği yerlere yapılması gereken bir transfer değildir , fayda getirecek oyun tarzı olmadığını düşünüyorum. Topuz serbest oyun tarzı olan, pres yapmayı sevmeyen daha doğrusu bu konuda eksiği bir hayli fazla olan bir oyuncu kaldı ki Beşiktaşımızda serbest oynayacak bir futbolcu değil ! Tekniği ve aklını kullanan topu değil rakibi koşturup yoran bir futbolcuya ihtiyacımız var . Sayın Demirörenin bu kadar ısrarcı olması sadece futbolcunun ben Beşiktaşlıyım, Ailem de Beşiktaşlı demesi ise bu çok büyük bir hata olur ! O zaman her gelmek isteyen Beşiktaşlıyım derse ...? umarım bir an önce fenere imza atar 5-6 milyon euro edecek bir oyuncu değildir ! Beşiktaşıma böyle bir oyuncu lazım değildir .
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #1383 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Son dakika… Mehmet Topuz ile Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören saat 15:30’da bir araya geliyorlar… Son derece gizli görüşme Medyaspor tarafından takip ediliyor: Bugün Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'i telefonla arayan Mehmet Topuz'un: "Başkanım, gazetelerde yazılanlara kanmayın. Ağır baskı altındayım. Gece yarısı Kayseri'den telefon edip taciz ediyorlar. Çok kötü bir gece geçirdim. Ailemin huzurunu korumak için ne yapacağımı şaşırdım!" dediği öğrenildi... İkili saat 15:30'da, yani az sonra Antalya Belek'teki Gloria Serenity Resort' da bir araya gelecekler. Mehmet Topuz, randevu noktasına gelmek üzere az önce yola çıktı... Toplantıdan çıkacak sonuç merakla bekleniyor. Gelişmeler Medyaspor'da... (*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz! | ||
![]() |
![]() | #1384 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | adamlar 3 sene önceki röportajı çıkardı adam yazmayın ama bjkliyim demiş hala hangi takımlı tam bilmiorm die açıklamalar oluyo bize yakışmıor...
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #1385 | ||
Guest
| [IMG]file:///C:/DOKUME%7E1/Pasadena/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG] Beşiktaş Cephesinden Son Dakika Bombası! 10.06.2009 12:28:00 Beşiktaş cephesi, Mehmet Topuz’un Kayserispor’la olan sözleşmesinin yasal olarak geçersiz olduğunu belgelemeye hazırlanıyor. İşte Medyaspor farkıyla sıcak gelişmeler: Mehmet Topuz transferinde müthiş iddia: TOPUZ'UN KAYSERİSPOR İLE YAPTIĞI 2009-2010 SEZONUNU İÇEREN O SÖZLEŞME HUKUKEN GEÇERSİZDİR!" İddianın dayanağı ise şöyle: Mehmet Topuz'un 2008-2009 sezonuna ait sözleşmesinin tarihi, TFF resmi kayıtlarına göre 7 AĞUSTOS 2008 tarihinde imzalanmış ve tescil edilmiş görünüyor. Mehmet Topuz'un 2009-2010 sezonuna ait sözleşmesinin tarihi ise çok ilginç bir şekilde, TFF resmi kayıtlarına göre 20 MAYIS 2008 tarihinde imzalanmış ve noterce onaylanmış görünüyor. Yani, bir önceki sezonun sözleşmesinden 3 AY ÖNCE... Bu durumda, Topuz'un 2009-2010 sezonuna ait sözleşmesinin YASAL OLARAK HÜKÜMSÜZLÜĞÜNÜ, ortaya koyacağı belgelerle ileri sürecek Beşiktaş cephesi, öğleden sonra bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Gelişmeleri, Medyaspor'dan takip edebilirsiniz. (*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz! | ||
![]() | #1389 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | allahın diktatör özentisi sen kim beşiktaşla uğraşmak kim azizeden üç kuruş fazla alacam diye yırtınıyorsun mehmet topuz söyleyeceğini söyledi beşiktaşa transfer yasağı cezası verdirsen anadolu kulüpleri aç kalır be verdiremessin o ayrı konuda
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() |
![]() | #1390 | ||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında tarihi bir kapışmaya neden olan Mehmet Topuz´un transferinde flaş gelişme... Yıldız oyuncu, İstanbul´a gelen menajeri aracılığıyla bonservisini elinde bulunduran Sarı-Lacivertli kulübe imzayı attı. ![]() Beşiktaş ile anlaştı, bonservisini Fenerbahçe aldı, ortalık karıştı. Günlerdir transfer gündeminin zirvesinde yer alan Mehmet Topuz’da yine flaş bir gelişme var. Fenerbahçe’nin bonservisini almasının ardından, “Kesinlikle Fenerbahçe’ye gitmem. Ben Beşiktaşlıyım” gibi açıklamalar yapan genç yıldız, Siyah-Beyazlı yönetimin bonservis sorununu bir türlü çözememesi üzerine bunalıma girdi. Bir yıl boşta kalmak, ya da Kayserispor’a geri dönme ihtimalini göze alamayan Topuz, menajeri Hakan Şirin aracılığıyla Fenerbahçe’ye imzayı attı. Mehmet Topuz’un yakın çevresine, “O sert açıklamaları Beşiktaş Yönetimi’nin isteği üzerine yaptım. Beni çok zor durumda bıraktılar” diye dert yandığı öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi’nin Topuz’a imza attırmasına rağmen bu işi bir süre daha saklayıp, resmi açıklama için ortalığın yatışmasını bekleyeceği ifade edildi. Şapka planı! Sarı-Lacivertliler, imza töreninde Mehmet Topuz’a, “Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak” şapkasını taktırmayı planlıyor. FANATİK
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |