![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | psvden alex daha faydalı olurdu....
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
|
![]() | #23 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya sız nobrenın ezıklerde yaptıgı onca seyden sonra mert adını almasını kabullenebılımusunuz ya hayret edıorum ne bılıyım ferrara-ferdi falan olsun weya nobre-nuri olsun kuffour gelırse fener dıll luganoyu nestayı getırse sampıonuz | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | bu haber balon..eger fotomaca bakarsanız adriano scolari ezik olmustu 2 sene önce biz hem rivaldo hem de kluverti almıstı bu kadar sallayan bi gazete görmedim ben yaw ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aman aman ha...ne Zebina nede Koufor olsun...bunlar resmen kazmaya arkadaslar....aranisda onlari izleyip de beyen koytur...adamlarin ne yapicagi belli deyil...onlardan bizde 100 tane var... PSV li Alex alinicaksa bu adam alinsin...Boumsong da iyi futbolcu....ingilterede oynayan futbolcular türkiyedi iyi isler yapiyor... Mert kim ya??? | ||
![]() |
![]() | #28 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Iste ben aynen bunu demek istiyorum. Bilgisiz biri bir isim yaziyor, herkes onu istiyor daha bu adami seyretmeden ve sonra bu isim gelmeyince yonetim elestiriliyor. Kardesim, birincisi: sen bu Alex'in kac macini izledin de yorum yapiyorsun. Ikincisi: bu oyuncu hakkindaki bilgin ne? Ucuncusu: bu oyuncunun BEsiktas'a gelebilecegine nasil bir ihtimal verebiliyorsun?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #30 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya fm oynayıp alex dıosunuz gercek hayatta kac tane macını 90dk seyrettın de alex dıebılıosun zaten psw hollanda lıgını asmıs bı takım o yuzden az gol yıolar sızde bole olunca alexı ıı topcu sanıosunuz zaten adam adından kaybedıo alex ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |